štvrtok 21. júna 2018

Den deti nitra

Den deti nitra

Medzinárodný deň detí v Nitre. Autor: Petula , Foto: FB. Zdroj:stránka organizátora. Nitre prinesie bohatý program, prídu hokejisti i Tomi Kid Kovacs. Deti uvidia aj ukážky sebaobrany, divadielko Harry Teater alebo . Divadelný piknik, príjemné .

Vydaj sa s nami na cestu do Krajiny detskej fantázie! Mestský park na Sihoti. Na Svätoplukovom námestí v Nitre sa bude 1. Podujatia sa zúčastnia nitrianski hokejisti s . K Nitra – Dolné Krškany. Pripravené budú detské atrakcie . Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Centro Nitra , kde ťa čaká veselá rozprávková oslava MDD.

Deň architektúry Nitra. Turistický vláčik v Nitre oslavuje prvé narodeniny. Vedecký deň detí – VEDET s podtitulom Skok do vedy. Keď sa opýtate detí, čo by chceli na MDD , väčšinou to vždy skončí pri nakupovaní nejakých darčekov. Príležitostí pre hmotný darček je po celý . Festival pre deti a rodičov.


Atrakcie, koncerty, súťaže, nafukovacie atrakcie, kolotoče, hracie zóny. Základná škola - Beethovenova 1 Nitra Beethovenova č. Lokalizácia: Nitriansky kraj, okres Nitra , Nitra. Uskutoční sa v piatok 1. Nitra a okolie - najlepšie správy z Nitrianskeho kraja, z denníka SME a MY novín. Nitriansky DIA deň detí s kamarátmi - Klaudia Šugrová ako hlavný organizátor v spolupráci s mestom Nitra , sympaťák Kuly z DESmod ako čestný hosť, spokojné. Ani my sme nezabudli na sviatok všetkých detí.


Máme obrovskú radosť, že práve pri tejto príležitosti speváci nitrianskych skupín Desmod a . Tradičná oslava MDD sa konala z dôvodu nepriaznivého počasia v priestoroch kultúrneho domu v Ivanke pri Nitre. Aj tento rok sa na vás tešíme v júni na Agrokomplexe v Nitre. Miesto konania: Agrokomplex Nitra.


V Nitre a okolí sa konalo množstvo podujatí s kultúrnym i zábavným programom a atrakciami.

Den deti nitra

Naše deti – naši žiaci dostali darček v . Ak máte cestu do Nitry , môžete sa odviesť turistickým vláčikom. Na základnej škole Lehota sa uskutočnil medzinárodný deň detí. V Nitre sa spoločne stretli lekári z rôznych medicínskych odborov. Na pešej zóne v Nitre pred predajňou Úspech sa piatok 2. Poučenie a zábava - taký bol vedecký deň detí na UKF Nitra. Vitajte na stránkach obchodného centra Mlyny.


Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Výsledky volieb do Európskeho parlamentu. Seminár SKVZA a ODVS TF SPU v Nitre - JISCD Digitálna autoškola JISCD.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky