pondelok 9. marca 2015

Choroby z tvare

Choroby z tvare

Orientálna diagnostika tváre dokáže určiť orgánovú nerovnováhu aj z pleti. Aké choroby vám prezradí pohľad do zrkadla? Pohľad do zrkadla vám môže pomôcť odhaliť, čo sa deje vo vnútri vášho tela. Naučte sa dekódovať, čo o vás prezrádza vaša tvár. Odhaľte choroby pohľadom do zrkadla: Čo o vašom zdraví prezradí tvár ? Skúmaním tváre môžeme odhaliť poruchy funkcie vnútorných . Podľa toho, kde sa na tvári prejaví nedostatok, sa môže vyskytovať zdravotný problém v prislúchajúcom orgáne.


Niektoré knihy by mali mať na obálke viditeľný nápis: Čítať len na vlastnú zodpovednosť. Pri Chorobách vyčítaných z tváre to platí dvojnásobne. Keď ste chorí, je to napísané po celej vašej tvári. Vedci zistili, že bledá koža a spadnuté očné viečka boli najlepšími ukazovateľmi choroby. Obsah knihy: Choroby vyčítané z tváre.


V knižke sú popísané a vyobrazené typické znaky na očiach, pokožke, rukách, perách, ušiach, zuboch či na jazyku. Vedeli ste, že podľa časti tváre , kde sú vyrážky či akné, viete odhaliť choroby a oslabené orgány? Zistite, čo vašom tele nefunguje správne. Niekto má „čo na srdci, to na jazyku“, ale takmer všetci máme choroby vpísané do tváre. Naše telo nám presne hovorí nielen to, . Odčítať z tváre ľudské emócie nie je žiadne umenie.


No dozvedieť sa pri pohľade na tvár blízkeho človeka jeho choroby ? Preto som začala skúmať, čo rôzne drobné pupáčiky, . Již jsme vám psali, že z rysů tváře lze vyčíst psychické vlastnosti daného člověka. Na základě barvy pleti, pupínků, otoků nebo kožních . LUPUS je choroba tisících tvárí. Systémový Lupus Erythematosus (SLE) je autoimunitné ochorenie, ktoré ľudstvo trápi už odpradávna.


Z neznámych príčin sa . Začervenanie spojené so šupinami na pokožke tváre , tela a hlavy môže súvisieť so seboroickou dermatitídou a psoriázou, čo sú dva špecifické chronické stavy . Jeho črty tváre boli už na prvý pohľad niečím zvláštne. Kožné prejavy na tvári podľa priebehu na akútne a. Výskyt choroby neustále rastie, najmä v západnom svete, kde je nárast v počte. Suchá koža, edémy tváre a končatín, vypadávanie vlasov, krehké nechty a prírastok hmotnosti môžu toto ochorenie sprevádzať. Ak ich máš, ihneď navštív lekára . Chcete sa dozvedieť, ako ste na tom zdravotne vy, vaši príbuzní a iní ľudia vo vašom okolí?


Pomôže vám pri tom len skúsený a nezaujatý pohľad. Schizofrénia je choroba , ktorá má mnoho tvárí , u každého človeka sa prejavuje trocha inak a príznaky sa môžu meniť aj u toho istého chorého. Slovo, ktoré vyvoláva strach, súcit, ale aj mnoho otázok. Vyrovnať sa so všetkými „prekvapeniami” takzvanej choroby „tisícich tvárí “ chce veľa . Z tváre totiž dokáže rozpoznať mnohé symptómy chorôb, ktoré vy nevnímate a môže mu to pomôcť pri zistení toho, čo s vami v skutočnosti.


Je časté kožní onemocnění, postihující hlavně nos, tváře a bradu. Zpočátku vzniká jen přechodné později trvalé začervenání, objevují se rozšířené žilky - fáze .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky