štvrtok 19. marca 2015

H&m obleky

H&m obleky

Vybrať kočík pre bábiky je s KIDS. Recenzie, testy a skúsenosti rodičov vám pomôžu pri výbere. Prehľadne zaradené v kategóriách už od 7€.


Pýtame sa na potreby našich zákazníkov a radíme im pri výbere kočíka. Náš cieľ: spokojné dieťa - spokojný rodič .

H&m obleky

Pestrý výber kočíkov pre bábiky za výhodné ceny. Kočiariky pre najmenšie dievčatá, ale aj pre väčšie slečny. Buginky, športové i hlboké kočíky pre bábiky. Detský plastový kočiarik vybavený menším košíkom pod rukoväťou a bezpečnostným pásom pre bábiku.


Kočiarik je veľmi ľahký a jeho riadenie je jednoduché. Uisťujeme Vás, že kočíky značky Camarelo a Coletto sú vyvíjané a vyrábané s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie Vášho dieťatka, spoľahlivosť a rovnováhu . HAUCK golfový kočík pre bábiky .

Akciové ceny, výhodné zľavy. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Najnovšie detské kočíky, autosedačky, dizajnové doplnky, pletené detské prikrývky, oblečenie pre najmenších, vybavenie postieľok a hračky. Detský kočík je kráľ výbavičky pre vaše dieťatko. Drevená pyramida pre deti Viga. Ratolesť v ňom za svoje.


V našom e-shope nájdete mimoriadne rozsiahlu ponuku kočíkov pre deti od . Pre rodičov, ktorí majú deti v rovnakom veku odporúčame vybrať si z bohatej ponuky. Vám kočíky v širokej škále modelov, dizajnov a farebných prevedení. V tejto kategórii nájdete kombinované, športové, golfové ale aj súrodenecké kočiare. Kočíky pre jedno dieťa - sety.


Ceny niektorych kočíkov najdete v texte po kliknutí na obrázok. Basic- 240eur (farby) Podvozok: - určený pre deti od - mesiacov (alebo do 15kg).

Slovenská obchodná inšpekcia zistila v ponuke pre spotrebiteľa, najmä deti , výrobok, ktorý predstavuje riziko ohrozenia zdravia a je preto . Tieto kočíky umožňujú použitie hlbokej korby, športovej verzie aj autosedačky priamo na konštrukcii kočíka. Sú vhodné pre deti od narodenia do cca rokov . Chicco Športové kočíky za najlepšie ceny na trhu. Lite Way Top Limited Edition Denim.


Vyberte si z ponuky hračiek v kategórii HRAČKY PRE DIEVČATÁ a nakúpte výhodne. Z tohoto kočiarika bude mať vaše dievčatko veľkú radosť, môže íst na prechádzku s hlbokým kočíkom, alebo so športovým kočíkom, alebo vyberie vaničku a . Rozumné, kreatívne a výtvarné hračky pre rozvoj detí. Hračky pre rozvoj mozgu - didaktické. Detské kočiariky sú na prvý pohľad nerozpoznateľné od tých skutočných pre deti a rozdiel je akurát ich veľkosť. Nechýbajú im príručné tašky, slnečné clony, . Produkt natrvalo vyradený.


Baby sada s kočiarikom. Bábiky, postieľky, kočiariky. Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania Odporúčané poradie. Biely drevený kočiarik Kids Concept.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky