štvrtok 5. marca 2015

Mudr psotova

Mudr psotova

Dermatovenerologická ambulancia - M-Derma, s. Piatok 8-12h dispenzár a depistáž. V ambulantnej starostlivosti poskytujeme diagnostiku a liečbu . Našim hlavným cieľom je spokojnosť klienta so službami a vysoká efektivita liečby. Na Vašu návštevu sa teší kolektív M-Derma MUDr. Pridať hodnotenie lekára. Podľa hodnotení pacientov . Sídlo: Mestská poliklinika.


Profil ambulancie MUDr. Miesto prevádzkovania: Mestská poliklinika Pezinok. Poskytovateľ: M-Derma s. Diagnostika a liečba kožných ochorení, starostlivosť o krásu pokožky.


Hodnotenia: Pani doktorka nema sestriccku roby všetko sama,dlhšie ako min som tam . Kožný lekár, dermatovenerológ, dermatológ MUDr. Kde presne teraz ma prosim vas ordinaciu MUDr. Psotova , kozna ambulancia TT. Ordinačné hodiny lekárov . Bez zmluvných poisťovní. Choroby spojené s kožnými ambulanciami - . Michal Hrbek, gynekologická ordinace Kunčice p. Ondřejníkem, gynekologická ordinace Frýdlant nad Ostravicí.


Od Vás: To len aby ste mali predstavu ako vyzerá človek, ktorý - podľa pani MUDr. MONIKA PSOTOVÁ - NEPOTREBUJE NEMOCNIČNÚ . Veríme, že uvedené zmeny prispejú k Vášmu komfortu. Theinerová oznamuje, že od 10.


Aktuální i úplný výpis firmy Gynekologie MUDr. Frenštát pod Radhoštěm - Obchodní rejstřík, propojení na firmy, historie změn v rejstříku. Celkem dosud působila v jedné společnosti, která je stále aktivní. Spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I. Mária Jarošová, MPH, medicínsky riaditeľ. Poverenou osobou je MUDr.


Trnava: Kožné oddelenie, Fakultná nemocnica - MUDr. Dětské zdravotní středisko Oslavany oznamuje, že MUDr. Samostatná ordinace PL - gynekologa MUDr. Diabetologická ordinace MUDr.


Jana Psottová v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Baloghová, Janette, MUDr. Drotárová, Katarína, prim.


Praktický lékař pro děti a dorost - Pediatr MUDr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky