piatok 27. marca 2015

Predám detskú postieľku

Predám detskú postieľku

ViacUž hneď po narodení bábätko potrebuje detskú postieľku , v ktorej bude tráviť veľkú časť svojho času. Detské postieľky sú dôležitou súčasťou detských izieb . Postielku ponukam s mantinelom a vreckom. Za symbolicku cenu prodam drevenu detsku postielku. Detská prestaviteľná postieľka , NINA.


Má odnímateľnou bočnicu,je na kolieskach prisuvna k posteli má aj úchyty na pevne dosrobovanie k posteli používaná mesiace,vhodná do . Má ochrannú lištu proti pádu dieťaťa. Je zachovalá a má dĺžku až 160cm,takže je určená pre deti až do cca rokov. Možnosť nastavenia dvoch polôh výšky postele postieľky. Predám Detskú postieľku (IKEA) s matracom.


Predame prebalovaci pult, postielku a skrinu zn. Zostava obsahuje: 1x skrina, 1x detska postielka s dvoma suplikmi,. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam detsku postielku matrac, inzercia.


Nábytok pre deti , Používaná asi mesiace. V cene matrac aj hniezdo. Predám novĂş, ešte nevybalenĂş stoliÄŤku kÄľakaÄŤku.


K postieľke je primontovaná odnímateľná komoda so šuflíkmi a úložným priestorom a postieľka sa dá tak zväčšiť . Byť PPC špecialistom je super. Darujem detsku postielku ,stoličku,pisaci stolík. BOMIMI MONDO cestovná postieľka giraffe. ZOPA Postieľka skladacia Yoga s polohovaním. Predam zachovalu drevenu detsku postielku.


ZOPA Cestovná postieľka NANNY s polohovaním. Staršia zachovalá a plne funkčná manželská posteľ , celo čalúnená, s úložným . PREDÁM VOLKSWAGEN GOLF VII. Ak je zatiaľ vaše dieťatko milovaným malým batôžkom, vystačí si s pohodlnou a útulnou detskou postieľkou a detskými textíliami, ktoré ste preň s láskou vybrali.


Kolotoč sa dá ľahko pripevniť nad postieľku. Návrat do detských čias: Obľúbená Šarkaniáda na Kalvárii sa presúva. Pôvodne sa Šarkaniáda mala konať 5. Kvôli počasiu podujatie organizátori . Jesenný víkend v Šali a okolí: Zabaviť sa môžete na jarmoku či detskom festivale.


Chladné jesenné počasie už dorazilo aj do našich končín.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky