utorok 3. marca 2015

Kam s detmi trnava

Kam s detmi trnava

Tipy kam s deťmi v Trnave a okolí nielen na víkend. Ste tu: Trnava Podujatia. Trnavy divadlom pre všetky vekové kategórie. Premýšľate kam s deťmi na bicykli?


Využite krásne počasie, či ste doma alebo na dovolenke na cyklovýlet. Vyberte si jednu z cyklotrás, ktoré sme pre vás našli . Kúpalisko Kamenný mlyn na okraji mesta Trnava je prírodné kúpalisko s nevyhrievanou vodou a okolitým trávnatým terénom. Nachádza sa v rekreačnej zóne . Kliknite a naplánujte - kam na výlet Trnava. Kam na výlet s deťmi v Trnave a okolí do cca. Pozri, čo ponúka táto lokalita.


Nájdeš variabilné možnosti výletov pre detičky a dospelých. Víkendy a voľné dni sú pre rodinu veľmi vzácne a vymýšľať pre najmenších nový program, je veľakrát náročné a zaberie to čas. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Je práve krásny, slnečný deň a vy sa rozhodujete kam ísť? Tak sa vyberte na spoznávanie okolitých obcí a ich pamätihodností v okolí mesta Trnava. Oficiálna stránka mesta Trnava. Zaregistrujte sa do newslettera a čerstvé novinky budete dostávať vždy na Váš e-mail.


Mesto Trnava na facebooku . John the Baptist Cathedral. Pamiatky a zaujímavé miesta. Zjednodušuje získavanie informácií nielen . Aquapark Trnava Vám ponúka zábavu a oddych v každom ročnom období. Festival nezávislého divadla Scena po druhýkrát v Trnave.


Trnava má prvé kino vhodné pre rodičov s malými deťmi. Fitness ale aj zdravie to všetko obsahuje WING TSUN pre deti, mládež,ženy aj mužov v Trnave. Deti majú konflikty s deťmi rovnakého veku.


Náše centrum – naša dielňa tvorivosti a ľudskosti. V novom časopise Lienka nájdete článok o Detský areál Anička, ktorý je tipom na zábavný výlet s deťmi. Díky všem za bezva den a těšíme se zítra v Trnava. Každodenná ponuka nových brigád.


Modre na takom malom ranči. Je to smerom pri kine stale rovno . Toto historické miesto je ideálne aj na celodenný výlet pre rodiny s deťmi. Pri hrade sa nachádza ohnisko, kde si rodiny a turisti zvyknú často . Víno Tirnavia International Wine Competition je najväčším vinárskym sviatkom v Trnave. Rozmýšľate, ktoré okolité krásy by sa oplatilo navštíviť s deťmi ? Ukážeme vám, že náš kraj má v lete čo ponúknuť aj pre tých najmenších.


Kam v Trnave a okolí: Šesť tipov (nielen) na víkend. Keď rozmýšľate kam ísť v Trnave s deťmi , tento tip bude práve pre vás. Rekreační středisko Trnava Skiheis.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky