štvrtok 7. mája 2015

Kožná ambulancia levoča

Levoča , Železničný riadok. Profil ambulancie MUDr. Dakujem velmi pekne za ochotu a rychle vysetrenie. Takuto ordinaciu by mali davat za vzor, ako ma nase zdravotnictvo vyzerat.


Druh zariadenia: dermatovenerologická ambulancia. Odborné zameranie: dermatovenerológia. Miesto prevádzkovania:. GBURÍKOVÁ LILIANA MUDr.


Lekárska fakulta, Univerzita P. Aj keď psoriázu stále nevieme úplne odstrániť, dá sa účinne liečiť. A práve pre pacientov so psoriázou je určený Deň otvorených dverí v 27 . Dermatológia na katalógu Diva. TB Asociácie nemocníc Slovenska št 3. TB pri príležitosti spustenia 4. História - Nemocnica Popra a. V priebehu roka sa zároveň v rámci oddelenia založila i kožná ambulancia pre. Na kožnej ambulancii poskytujeme komplexnú dermatologickú starostlivosť a liečbu podľa najnovších trendov v odbore dospelých aj detských pacientov. Sonda do histórie profesionálnych dermatóz na východnom Slovensku ( spomienky na 60. až 80. roky).


Telefon: +452016 . Leaflet © OpenStreetMap. Kožná ambulancia NEMOCNICE Handlová – 2. Ambulancia : Utorok, Streda: 8. Ošetrení budú iba zapísaní pacienti. LASEROVÉ CENTRUdenne.


Nefrologická a pediatrická ambulancia. Domy rodinné domy Galanta predaj prenájom Tisícky nehnuteľností od 8RK +súkr. AMBULANCIE VŠEOBECNÉHO LEKÁRSTVA. Táto webová stránka používa na účely poskytovania služieb súbory cookie.


Používaním stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky