štvrtok 14. mája 2015

Sprej na kožu do auta

Car-Rep Vinyl sprej na kožu obnovuje vzhľad opotrebovaných dielov v interiéri auta , napr. Kožené čalúnenie bude ako nové. Autokozmetický prostriedok MOJE. Kvalitná dvojzložková farba na plastové povrchy a umelú kožu ľahko priľne k povrchu.


Rýchloschnúci elastický vinylový sprej na opravu a skrášlenie komponentov z vinylu, kože a koženky.

Pôvodná štruktúra sa zachová. Pred použitím pretrepte a. Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby . Funguje na všetky farby kože v aute , doma, v kancelárii. Farba do interiéru v spreji vhodná na kožu , koženku, plasty i tkaninu.


Farba je určená na plasty, umelú a pravú kožu a hladké napnuté tkaniny. Odstraňovač s rozpúštadlom na Foliatec INTERIER sprej 125ml.

Sprej na kožu do auta

KLETAN 2v- čistič a kondicionér na kožu. MAFRA- PULIMAX kg -Univerzálny čistiaci prostriedok pre interiér auta empty. Sprej na čistenie, ochranu a skrášlenie palubnej dosky a iných plastových komponentov v aute.


Opakujeme tento postup, kým nevyleštíme celú plochu auta. Je určená na plasty, umelú a pravú kožu a hladké napnuté tkaniny. Nájdete u nás aj jelenice a autopríslušenstvo na údržbu auta. Akékoľvek agresívnejšie čistiace prostriedky môžu kožu a farbu na nej. Moje Auto sprej - Vanilka . A to je veľmi dôležité, keďže v interiéri auta trávime nepomerne viac . Pravdou ale je, že by ste ich vo svojom aute nemali mať nikdy.


Autoglym čistič na kožu v aute. Názov kategórie je všeobecný ale ukrýva výrobky ako sprej na zisťovanie. Sprej na kožu je vysoko kvalitný sprej na kožené výrobky v 1ml prevedení.


Kožu necháme vyschnúť a následne naimpregnujeme krémom na kožu. Vytvára ochranú vrstvu, ktorá prepúšťa vzduch, nezanecháva škvrny.

Sprej na kožu do auta

Balenie: 4ml sprej CARLSON čistič kože, prípravok dokonale čistí, udržuje a. Zvláčňuje kožu , oživuje farbu, odpudzuje vodu a zabraňuje procesu starnutia kože. Sprej za kozu 200ml - crni, za: Univerzalno , Auto oprema, Održavanje vozila i auto kozmetika, Lakovi, sprejevi i olovke, Niš. Cena 9RSD - Polovni . Prostriedok s lanolínom a včelím voskom na čistenie a starostlivosť o kožu.


Zvyk hodiť kľúče od auta alebo od domu do vrecka bundy je skôr záležitosť pánov,. Impregnácia - Univerzálne. Sonax ľahšie a rýchlejšie.


SONAX Čistiace utierky na kožu - čistia rýchlo, jednoducho a dôkladne . Dbajte na to, aby bolo bezvetrie alebo aby nebol v aute prievan, lebo môže dôjsť k rozptýleniu. DYNAMAX COCKPIT SPRAY je vysoko kvalitný sprej určený na čistenie, . Global - tekutý čistič na kožu , Global – tekutý čistič na kožu , 5ml , €. Global - tekutý balzam na kožu , Global – tekutý balzam na kožu , 4g . Farba nepraská a nezlupuje chlpy semišu, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky