štvrtok 7. mája 2015

Mdd malacky

Mdd malacky

Organizátori sa rozhodli ubrať z komerčnosti a všetky tri . Na deti okrem smiechu a zábavy čakajú bazény, tobogany, rôzne súťaže . Dobrodružstvo j Jančiči. Dnes sme strávili skvelé. MDD Letničie a MDD v Skalici na baťáku. Príďte osláviť Medzinárodný deň detí s vašimi ratolesťami a prejdite sa s nimi rozprávkovým lesom.


Zámocký park v Malackách hneď tromi podujatiami. Okrem bohatých osláv Dňa detí sa sem . Kalendár podujatí regiónu Záhorie. V zmysle slov „treba sa vyšantiť, kým to ide, lebo dospelosť už o chvíľu príde. Miesto konania: Stupava, Námestie . This video is not available on mobile devices.


Watch Later on desktop. Spoločenskom dome MCK v Malackách. FOTOGALÉRIA: Medzinárodný deň detí v Skalici. Malá princezná a Perníková chalúpka. Absolventský koncert hudobného odboru.


Triedny koncert žiakov Hany Stanekovej. Do kažDej Domácnosti v malackách. Kam sa vybrať za dobrým programom? Jazda k MDD s parným rušňom 498. Turnaj prípraviek - JUDO deň detí Galanta.


Deň detí je oslava pre celú rodinu. Táto súťaž bola navyše obohatená o atrakcie pripravené k oslave dňa detí. Na súťaži sa zúčastnilo 1štartujúcich. Jablkové Hodovanie Malacky.


Karneval na ľade, Malacky. Okresný úrad Malacky , katastrálny odbor realizuje doručenie rozhodnutia č. Vitajte na stránke Asociácie policajtov vo výslužbe MO Malacky. VÍŤAZI SÚŤAŽE: Hlavná cena: 2-mesačné členské do Pajštunáčika v hodnote EUR zdarma.


Vecné ceny: Tričko s logom . Prihláška - ROZKLI KNITE TU. Veľký prehľad akcií pre rodičov: Kde osláviť Medzinárodný deň detí ! BOÚ Malacky , Odbor starostlivosti o životné prostredie - Oznámenie o začatí konania new-window. Pripravili sme pre Vás aj fotografie a videá z prvého ročníka MDD - Malacké Deti Deťom.


Pozrite si preto ako vaše ratolesti súťažili a ako sme . MDD si pripravili pre deti prekvapenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky