piatok 31. júla 2015

Sprej na kozu cierny

MoTip (vinyl sprej ) 2ml je farba na kožu na kožené, koženkové a vinylové predmety ako kožené sedačky, prístrojové dosky. Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby . Akryl UNI sprej Čierny lesklý. Univerzálny akrylový sprej čiernej lesklej farby.


Pôvodná štruktúra sa zachová. Rýchloschnúci vynilový elastický sprej na kožu. Viac informácií o produkte. Nevyžaduje žiadny základ a zachováva pôvodnú štruktúru materiálu.


Produkt je vyrobený na báze vinylu, farba je flexibilná, veľmi . Zaručuje vynikajúce krytie na originálnych kožených a plastových dieloch interiéru vašeho automobilu. Zachováva si pololesk po dlhú dobu. Obnovuje vzhľad povrchu a oživuje pôvodnú farbu.


FOLIATEC Interierová farba TOP-kvality v spreji. Je určená na plasty, umelú a pravú kožu a hladké napnuté tkaniny. Erdal sprej na brúsenou kožu a semiš. Se špeciálny recepturou na bázu fluóru pre obuv a oblečenie zo semiše a nubuku.


Použitie: Vyhněte sa styku s . GoldCare Renovator kože 200ml v sprey čierný. Silver krém na obuv 40g Čierny. Impregnačný a ošetrujúci sprej COLLONIL na brúsenú kožu a textil. Vhodný tiež na High Tech . So špeciálnou receptúrou na báze fluoru pre obuv a oblečenie zo semišu a nubuku.


Zinc spray - Zinkový sprej na katódovú ochranu oceli 4ml. DUPLI- COLOR je určená na kožené a. Farby na kožu a koženku. Kupil som v spreji farbu na kozu (150ml) a moj poriadne osuchany volant nastriekal a aj riadiacu paku.


Sprej BUMPER na nárazníky čierny 400ml. Dupli Color matný akrylový sprej 150ml ( čierny ). Ak chcete upraviť interiér vášho vozidla podľa svojich predstáv, je táto farba skvelou voľbou. Kvalitná dvojzložková farba na plastové povrchy a umelú kožu. Pri striekaní farby bude výsledok profesionálnejší, než pri bežnom natieraní farby štetcom. Ak neminiete celý sprej , otočte nádobu hore dnom a krátkymi 2-3 . Možné aplikovať na plasty, kožu , syntetickú kožu aj látky - Jednoduché.


MOTIP sprej na disk cierny mat. Motip sprej na disky čierny matný 500ml. HG sprej na kožu 3ml. SILVER sprej na velúr,nubuk a semiš 200ml čierny.


MFH armádny klasický sprej od výrobcu MFH. Ochranný sprej na kožu vodeodpudivé účinky (impregnačný efekt) ochrana . Základný sprej na hliník a plasty na dosiahnutie priľnavosti medzi plastovými a hliníkovými časťami ako napríklad.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky