streda 29. júla 2015

Den deti trnava

Trnavy divadlom pre všetky vekové kategórie. Prevenčný program, aj pre deti ! Po troch úspešných rokoch, keď sme sa s trnavskými deťmi v . Divadelné popoludnie pre deti na pešej zóne, Trnava. Deň detí na detskej farme Humanita, Trnava.

Den deti trnava

Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi, ako ho stráviť v Trnavskom kraji . Príďte s nami zažiť neopakovateľný deň detí ! Tešíme sa na všetkých - malých i veľkých oslávencov. Oslávte s nami MDD v Arkadii - 1. JÚN od 15:do 17:Hod . Rozmýšľate, kam zoberiete vašich najmenších na deň detí ? Dokonalý program pre nich pripravili mesto Trnava a okolité obce Smolenice, . Víkend je za rohoV Trnave a okolí vás potešia tieto akcie.

Vitajte na oficiálnom webovom sídle obce Trnava pri Laborci v okrese Michalovce. Podujatie pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Mikovíniho ulica na periférii patrila medzi najhoršie v rámci celej Trnavy. V súčasnosti supluje neexistujúci južný obchvat, počet áut . ROZPRÁVKOVÝ DEŃ DETÍ v NC CITY ARENA.


Je jedno či veríte alebo neveríte na rozprávky, my v nákupnom centre CITY ARENA. Dobrovoľníci z trnavských mládežníckych organizácií pripravujú na prvý júnový deň už pätnásty ročník známeho podujatia Dobrovoľníci deťom. Dňa detí budú aj v Trnave. KRAKOW – slávnosť drakov a deň detí ( MDD ) - Symbolom mesta je. Mikuláša a mestských hradbách v Trnave.


Domove sociálnych služieb pre deti a dospelých sa lúčili s letom. Deň Európskych jazykov sa na Gymnáziu M. Príjemné sobotné odpoludnie pripravilo občianske združenie MILENIUM spolu s miestnou organizáciou SNS v Trnave Pri Laborci v okrese . Ak máte cestu do Nitry, môžete sa odviesť turistickým vláčikom. Pri tejto príležitosti sme zorganizovali pre žiakov OUI opekanie v . Medzinárodný deň detí oslávime v divadle pokračovaním divadelného čítania s Martinusom – ČÍ TAM, či tu a obľúbeným . Zážitky a prekvapenia pre všetky malé aj veľké deti.

Den deti trnava

Zúčastnení môžu vyhrať zaujímavé ceny. TRNAVSKÝ HLAS - Trnava a . Beatrice Szabóova predstavila program, deťom zaželala deň plný dobrodružstva a zážitkov. Program ponúkal vystúpenie Hudby Ministerstva vnútra SR, . Vyhliadkový let malým motorovým lietadlom! Všetky zaregistrované a súťažiace deti do 16. Trnafský festival v sobotu od 11:0 v amfíku najskôr Do rozprávky s Dory, neskôr Hanička a Murko.


Obecná stránka obce Trnavá Hora. Oficiálna stránka obce Trnavá Hora, Kľačany a Jalná. Vážení spoluobčania, vitajte na obecnej web stránke obce Trnavá . Tenis Trnava - Tenisový klub TC EMPIRE Trnava.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky