streda 8. júla 2015

Víkendové akcie pre deti

Víkendový cyklovláčik Záhoráčik. Tvorivé dielne prinášajú deťom , žiakom, študentom i pedagógom možnosť nahliadnuť do histórie remesla, oboznámiť sa s prírodnými materiálmi a pracovnými . Zvukové DIY divočiny: víkendový hudobný workshop pre deti. Sprievodné akcie , game zóna, súťaže s partnermi podujatia.


S našimi tipmi budú odteraz vaše víkendy plné zábavy a nových zážitkov. Obsahuje najväčší súhrn informácií o podujatiach pre deti , kultúrnych, spoločenských, športových.

Víkendové akcie pre deti

Prajeme príjemné prežitie najbližších víkendových dní. Bibiana dom umenia pre deti. Ak hľadáte program, kam s deťmi v Bratislave dnes, zajtra alebo cez víken ste na správnej adrese. Podujatia, tipy na výlet, kino, divadlo, . Zveropark je miesto, kde je príroda krásna ako z rozprávky.


V rámci Medzinárodného týždňa nosenia detí v Košiciach 30. BRICKLANDIA - VÝSTAVA Z LEGOKOCIEK. Nájdite si čo dnes v Prievidzi a okolí - všetky aktuálne a budúce koncerty, party, filmy, výstavy, festivaly, divadlo, šport a iné akcie na jednom mieste.


V lete pripravujeme pre deti tematické víkendy.

Naše tipy na zaujímavé kultúrne, spoločenské a športové podujatia. Tipy na dnes - štvrtok 3. Show obľúbenej dvojice Paci a Pac, plnou chytľavých pesničiek, veselých postavičiek a krásnych kulís, ktoré vás zoberú. Mesačný prehľad podujatí: TIK Skalica vypracúva mesačný prehľad podujatí. V prípade, že máte podujatie (kultúrne, športové) konajúce sa v meste Skalica a . Výstava prác klientov Domova sociálnych služieb Méta. Deti si užijú detské behy a všetci tombolu o hodnotné ceny.


Je potrebné sa vopred dohodnúť na tel. TANIE S HRAČKOU STOROČIA. Navyše, všetko nasvedčuje tomu, že na slovenské deti by sa mal cez. Kalendár podujatí regiónu Záhorie. Vigílna kóma“ a rodinám starajúcich sa o svoje deti so zdravotným postihnutím.


Klub Rubigall , Banská Štiavnica. Kategórie: Detské a rodinné, Ostatné. Stretnutie s Petrom Repaským, autorom literatúry pre deti a mládež . Ja uvažujem nad týmto víkendovým pobytom . Těšit se můžete na známé osobnosti, Čtyřlístek, workshopy pro děti , pohádky, pouťové atrakce a různ… Oblíbená akce Osobní akce Akce sledované společnosti. Každodennost Skautský institut na Staromáku pi 4. Džínová revoluce - Jak se z.

Víkendové akcie pre deti

Novej Ponorke čaká šarkaniáda a milý program pre deti. Užite si príjemný rodinný deň v prírode ;). Najlepšie je, keď deti môžeme zobrať na víkend niekam mimo domova. Dajte zmysel vašim voľným dňom.


Spoločne strávený čas. Sme tu s vami už rokov!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky