piatok 24. júla 2015

Inštitút estetickej medicíny pezinok cenník

Inštitút estetickej medicíny pezinok cenník

Farby v spreji v online drogérií Bugy Zľavy. Motip Spray Plast Fólia v spreji- čierna matná 400ml. Kriedová farba v spreji , ktorá vytvára ultramatný vintage zamatový vzhľad.


Vďaka baleniu farby v spreji je takáto farba ľahko prenosná, okamžite. CAR´S Dupli-color rally spray - farba v speji 6ml. Flexibilná stiahnuteľná ochranná fólia v spreji.

BODY Bumper paint TEXTURE SPRAY čierna krupkovaná farba na plast 400ml. Ponúkame plnenie sprejov , priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Je rýchloschnúca termoplastická akrylátová farba na plasty. Pinty plus sprej Tech základ na plasty. Bezfarebný základný náter vhodný na väčšinu plastov.


Vysoko kvalitná akrylová farba na vodnej báze. Táto univerzálna farba v širokej škále odtieňov RAL je vhodná na hobby aj profi. Deco Color Plastic Primer 400ml - základ na plasty bezfarebný Skladom ks.

Inštitút estetickej medicíny pezinok cenník

MOTIP Spray plast biely lesklý 400ml. Skontrolujte kompatibilitu farby s podkladom. Kov, všetky druhy základných kovových povrchov, sklolaminátové plasty , polyesterové tmely, 2K akrylátové plniče . Univerzálne farby v spreji. Autolaky a farby v spreji pre tunning. Akrylová farba v spreji v RAL odtieňoch.


PLASTIC-je určený na plastové komponenty, výborná priľnavosť na tvrdé plastové . Pintyplus EVOLUTION metalická farba v spreji. Metalická farba v spreji. Základ na plast v spreji TECH 4ml. Dokonalo priľne na akýkoľvek podklad: drevo, kov, kameň, lepenka a niektoré plasty. Syntetická farba na imitáciu zrkalda - farba na plast Použitie : Pred použitým farbu dôkladne pretrepeme.


Farba v spreji na báze akryl - epoxidovej živice je najúspornejší voľbou. Dôkladne odmastíme plochu, na ktorú chceme. Farba tvoriaca rozprašovaním zrkadlové plochy. Môžete si vytvoriť krásny zrkadlový efekt plochých a zakrivených plôch.


Nitrokombinácia živice a laku vhodné na kov, drevo, kameň, polystyrén a plasty.

Aplikuje sa na zadnú stranu skla! Návod: Pred použitím farbu dôkladne pretrepeme. STYRO 1ml červená č. Všetky plasty vo vnútri aj vonku. Zrkadlová farba PENTART 9ml - na plast. MFH army farba coyote matná, litr.


POUŽITIE: Umožňuje dekoráciu veľkého množstva materiálov ako sú drevo, melamín, plátno, kov, plasty , kartón, dokonca aj sklo. Farba na plasty spray čierny 400ml - BODY. Vdaka baleniu farby v spreji je takato farba lahko prenosna okamzite pouzitelna a jednoducho aplikovatelne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky