pondelok 27. júla 2015

Kniha tisíc a jedna noc

Kniha tisíc a jedna noc

Pre túto lokalitu nie sú v súčasnosti pripravované žiadne udalosti. Integrácia duševného zdravia do primárnej starostlivosti a iné platformy zabezpečenia. Liga za duševné zdravie - Vybíjaná okt. Až dve tretiny tých, ktorí by mali.


Preto nezostaňme ľahostajní k druhým a zaujímajme sa o duševné zdravie.

Kniha tisíc a jedna noc

Tento deň má význam aj z toho dôvodu, že téma duševného zdravia je u nás dlhé. Aktuálne nie sú prítomné žiadne udalosti . BRATISLAVA - Ako sa hovorí, zdravie je nadovšetko. Nielen to telesné, ale aj duševné, ktoré je rovnako dôležité. Duševné zdravie je stále pre veľa ľudí veľkou neznámou, vyhlásil vo svojom príhovore riaditeľ organizácie.


SubscribeSubscribedUnsubscribe 168. Mýty o duševných poruchách neustále spôsobujú .

PANEURÓPSKA VYSOKÁ ŠKOLA. Priestory sú určené na rôzne aktivity, . Radičová, Sajfa aj Evelyn sa zaujímajú. V novej kampani na pomoc duševne chorým. Tohtoročná kampaň je zameraná na duševné zdravie detí.


Keďže na počiatku bol nezáujem, poslaním agentúry MARK BBDO bolo, aby sa tento nezáujem zmenil na záujem. Reč je o kampani Ligy za. Noizz je európsky urban hub pre všetkých, ktorí sú posadnutí životom. Prvým je program pre malé deti pod . Jeho témou je práca na linke dôvery, ktorú liga plánuje prevádzkovať od začiatku júna. O filme budú diskutovať psychológ Libor Klenovský a . Spoj sa s učiteľmi zo svojej školy a zorganizujte prednášku na.


Slovenská psychiatrická spoločnosť, Slovenská psychoterapeutická spoločnosť, Združenie pacientov Viktória, . Galéria Artotéka, Oddelenie hudobnej a umenovednej literatúry, Kapucínska 1. Jej cieľom je upozorňovať . DESATORO O TOM AKO BYŤ DUŠEVNE ZDRAVÝ.

Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky. LIGA ZA DUŠEVNÉ ZDRAVIE SR. Ligy za duševné zdravie SR na podporu projektov pre lepšie duševné zdravie ľudí na Slovensku . Tabu je niečo nedotknuteľné. Dnes ale odborníci na duševné . Nezábudky ako symbol krehkého duševného zdravia začnú v pondelok 11. AddThis Sharing Buttons.


Knižnica Nezábudka - špecializovaná knižnica venovaná témam spojeným s duševným zdravím a duševnými poruchami. Poukázať na dôležitosť duševného zdravia v záujme prevencie psychických problémov a chorôb je hlavným cieľom celoslovenskej zbierky Ligy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky