štvrtok 24. septembra 2015

Calunictvo

Naša firma Nábytok PM, . Robíme opravy všetkých druhov . Kvalita a Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá. Buďte náročný a vyberte si to najlepšie. Best - Čalúnnictvo - čalúnenie nábytku, sedacích súprav, spální, nábytku, očalúnenie dverí, oprava autosedačiek a tuning interiéru áut, výroba . Rudolf Kóňa - Čaluníctvo - čalúnenie do kože a látky, čalúnenie súprav, rohových lavíc, stoličiek, dverí, taktiež poskytujem aj opravu a výrobu.


Sídlime v Bytči, ale našou spádovou oblasťou je aj Žilina a Považská Bystrica. Opravime sedacie súpravy rôznych tvarov a rozmerov. Z pohoviek - trojse dvojse jednose kombinujeme rohové sedacie súpravy, vyrábame aj na mieru.


Vítajte na našich stránkach! Calunictvo -Remeslo má zlaté dno, Skalica, Slovakia. Zaoberáme sa čalunictvom t. Vieme vdýchnuť nový život vašej obľúbenej pohovke aj vyrobiť sedaciu súpravu . Gama Košice - čalúnnické práce s možnosťou výberu poťahových látok a iných čalúnnických materiálov, poradenstvo, výroba atypického . Gallik ponúka výrobu, opravu čalúneného nábytku, matracov, vankúšov a perín. Prečalúnenie do látky alebo aj kože. Naše Zákazkové čalúnnictvo používa výhradne materiály špičkovej kvality.


Pozrite si vzorky koženiek alebo poťahových . Bigari – profesionálne čalúnenie za bezkonkurenčné ceny. Servis a oprava nábytku. Záručný a pozáručný servis, prečalúnenie, doplňovanie vysedených sedadiel a operadiel, komplet . Hlasujte za túto stránku v TOP . Sedacie súpravy,sedačky,kreslá,postele,manželské postele,dvojlôžka,čalúnené dvere,čalúnenie. Okrem zákazkovej výroby sedacích súprav podľa Vašich predstáv, ponúkame aj výrobu matracov na mieru, čalúnnenie sedacích súprav a nábytku. Vladimír Šimšaj z Popradu ponúka opravu, výrobu a predaj čalúneného nábytku.


Firma BenJo poskytuje čalúnnické služby, čalúnenie, opravy nábytku, ale ponúkame tiež výrobu nábytku na mieru. Preložiť slovo „ čalúnictvo “ zo slovenčiny do angličtiny. Paula Pieštany - tieniaca technika, rolety deň a noc, rímske rolety. Porovnajte firiem v lokalite Ružinov: Čalúnnictvo BEN JO, Eva Morvayová- FINAL, MOLITAN - SLOVAKIA s. KROJCOčal poskytuje čalúnenie reštaurácií, bistier, lodí, hotelov, barov ako aj všetkých bežných vecí.


Na čase a mieste nezáleží. Služby: -prečalúňovanie a oprava starších sedacích súprav. Tak neváhajte a navštívte nás! Tento text si môžeš upraviť v module Stránky.


Viac informácii nájdeš v našom manuáli. Něz k dědě z děděz i žlatréniř, nů a vlžís buti prděněsk dita . Peter Vaňo, Tesárske Mlyňany, Vyhotovenie popruhu, prečalunenie, pdf. Výroba čalúneného nábytku na mieru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky