streda 16. septembra 2015

Kino žilina program

Kino žilina program

Neodhlasovať Zabudol som heslo. Hrajú ‎: ‎Alessia Caparelli, Brian Caspe, Angela. Ster Century Cinemas Žilina. Vtedy v Hollywoode (Once CINEMAX pi 4. 10.


Angry Birds vo filme (The CINEMAX pi 4. 10. Cez prsty (Přes prsty) CINEMAX Pravda. Zábavno-obchodné centrum MAX Žilina.


Sieť kín CINEMAX prináša pre svojich divákov MAXIMÁLNY FILMOVÝ ZÁŽITOK a najnovšie technológie: IMAX, Dolby Atmos, VIP Lounge, 4D D-Box.

Aktuálny program a kino Žilina. Ako bonus pre našich čitateľov organizujeme aj rôzne súťaže o lístky. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


PROGRAM KINA #127902;️ platný od 3. Chodíte rádi do kina , ale 3D ani 2D vás už toľko nebaví? Navštívte niektoré z našich 5D Cinema Maxim a nechajte sa vtiahnuť do neuveriteľného sveta piatich. Vyberte miesto, Banská Bystrica.


CESTOVATEĽSKÉ KINO - ČERNOBYĽ. MAJSTROVSTVÁ ŽILINSKÉHO KRAJA V STOLNOM FUTBALE.

Kino žilina program

Cinema City je popredným slovenským kino multiplexom a tým najlepším. Galaprogram folklórneho súboru Rozsutec. Hosť programu : FS Podpoľanec z Detvy. Mirage Shopping Center je obchodné centrum v Žiline.


Hlavná stránka Voľný čas Detail obchodu 5D cinema maxim. Trúfnite si na kino inak! Plán úteku ČT, 1 93 . Zľava EUR zo základnej ceny vstupenky pre držiteľov platnej karty ISIC.


Pozri si aktuálny program kina. Všetkých srdečne pozývame na letné premietanie na Hlinkovom námestí v Žiline. Návštevník - Kultúrne podujatia v rezorte kultúry - Divadlo, Koncerty, Výstavy, Ľudová kultúra, Kino Lumière, Iné. Program si pozriete tu . Tipy kam s deťmi v Žiline a okolí nielen na víkend.


SHOW SLOVAKIA prináša RUSKÝ CIRKUS na ľade. Kompletný program , vstupenky online, kontakt a všetky informácie o Kino Centrum. Spolonos STER CENTURY CINEMAS prevdzkuje sie MULTIKN STER CENTURY CINEMAS v iline v OC Mirage, Koiciach v OC . SÓLO PRE DVA KLAVÍRY - Štátny komorný orchester Žilina. Cantica Collegium Musicum Martin Štefan Sedlický, zbormajster.


Najmodernejšie kino na Liptove!

Kino žilina program

Navštívte nové trojsálové 3D multikino GAC Liptovský Mikuláš v kvalite 4K. D Kino Žilina Nájdete nás v ZOC MAX Prejdite do nepoznanej dimenzie Vašich zmyslov a zažite. Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom. Filmové zážitky pod holým nebom už po 17. Anče predstaví nové projekty.


Xtreme park Žilina tvorí kompaktný celok s plážovými ihriskami, paintballom, crossfitovou arénou a gastro. Vitajte na stránkach obchodného centra Aupark Žilina. Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov.


Rafani cestujú do Žiliny urobiť výstavu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky