štvrtok 24. septembra 2015

Deti bazar

Deti bazar

Spojenie legendy slovenského humoru Andera z Košíc a spevácko-kabaretného tria troch Traja z Raja so slovenským repertoárom. Bratislavské kultúrne a informačné stredisko zastrešuje rôzne kultúrne podujatia v Bratislave a spravuje Mestské divadlo P. Tajomstvá archeológie Turčianskej kotliny 3. Slovenská národná knižnica. Srdečne vás pozývame na podujatie Kultúra na kopci. Súčasťou podujatia budú aj tradičné remeselné trhy s rýdzo slovenskými.


Druhý júlový víkend venujeme už tradičnému podujatiu s medom a včielkami. Zobraziť všetky staršie podujatia. Kam s deťmi na výlet, podujatie , krúžok či reštauráciu pre deti a veľa iného. Počas októbra Vás každý víkend čakajú nové dobrodružstvá!


My to vieme :) Aktuálne podujatia z regiónov Šariš, Pieniny, Tatry, Severný Spiš, Horný zemplín a Poloniny. Podujatia a akcie Bratislava. Sprievodné podujatie k výstave Majstri ľudovej umeleckej výroby. Interaktívna experimentálna záhrada sa tento rok . V zozname podujatí sa zobrazujú aktuálne podujatia v zadanom časovom rozpätí. Chcete vedieť, čo je nové?


Zaregistrujte sa do newslettera a čerstvé novinky budete dostávať vždy na Váš e-mail. Objavte aktuálne a zaujímavé akcie z oblasti kultúry, umenia a zábavy. Programy pre voľný čas na celý týždeň, či víkend. Tieto i ďalšie podujatia nás čakajú tento víkend.


Oslavy zvrchovanosti - v piatok začne podujatie hasičskou súťažou, v sobotu vystúpia . Knižnica Kornela a Nade Földváriovcov je jeden z tých nezvy- čajných projektov národnej galérie, ktorým prekračujeme, či skôr rozširujeme obvyklé hranice . SC Braga – ŠK Slovan Bratislava. Mestská knižnica Ružomberok Mestská knižnica Ružomberok vás pozýva na stretnutie so spisovateľom Jurajom Červenákom. Stretnutie bude spojené s . Záhrada a jej živočíšna ríša je názov hlavnej témy XI. Víkend otvorených parkov a záhra ktoré sa . O poslušných a neposlušných kozliatkach.


Kultúrne inštitúcie, organizácie a rôzne centrá . Kalendár podujatí na našej webovej stránke obsahuje všetky podujatia , ktoré sa v blízkej dobe konajú v meste Prešov. Vyberie si z nich každý. Bonjour Monsieur Stefanik Šarišská galéria pi 4. Medzinárodný festival lutnovej. VIOLA centrum pre umenie.


PREHĽAD na tento víkend: Aké zaujímavé podujatia sa. Pripravili sme pre vás výber podujatí, ktoré sa počas . Posledný júnový víkend už začal. A chcete si počas neho v Michalovciach a okolí užiť zaujímavé podujatia ? Príďte si pozrieť trojgeneračný ohňostroj vtipných manželských zvád a udobrovania od významných britských autorov Jamesa Saundersa, Alana Ayckbourna a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky