utorok 15. septembra 2015

Zvukove knihy pre najmenších

Zvukove knihy pre najmenších

Tisícky lacných titulov na sklade okamžite k odoslaniu. Rýchle doručenie a doprava zdarma nad 74. ZADARMO darčeky ku každému nákupu. Zvukové knihy pre deti. Každý mesiac nové zľavové kampane . Euromedia Group — Více informací.


Ak dieťa siahne po zvukovej knihe, podvedome si rozvíja asociáciu obrazu so zvukom, čím si trénuje predovšetkým pamäť. Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Knihy se zvuky pro děti. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.


Prohlédněte si aktuální nabídku. Spoznávanie vecí a zvuky domácich zvierat je pre malé deti veľká zábava. Táto zvuková kniha zabaví deti na dlhé hodiny.


Hlavnou črtou tejto zvukovej knihy sú . Vydáváme průvodce Lonely Planet, knihy pro děti, encyklopedie, atlasy, militaria,. Happy English - kniha , ktorá rozpráva. ZDARMA dárky ke každému nákupu. Ilustrace jsou pěkné a dětem se líbí.


Kniha z nakladatelství SUN děti. Chcete raději zvukové knihy , vazbu leporelo, nebo knížku s měkkými listy? Pro nejmenší děti (miminka) se hodí látkové knihy s měkkými listy. Knižka s milými farebnými obrázkami učí deti spoznávať zvieratká a zároveň rozoznávať zvuky, ktoré. Vydavateľstvo: SvojtkaCo.


Táto úžasná kniha s minipočítačom a displejom pomôže vášmu dieťaťu pri . Rozprávky pre dievčatá-Veľká zázračná kniha. Zobrazujú sa výsledky . Pre zobrazenie cien sa prosím prihláste. Znáte naše dětské zvukové knížky?


Zábavné poznávání světa pro děti. Dětské encyklopedie i poutavé populárně naučné knížky. Už sme raz doma hovoriace knihy s elektronickým perom mali.


Vyberte si z naší nabídky. Speakovalo po anglicky a keď ho uvádzali na náš trh, bol to masívny boom, . IRS hovoriace knihy sú plné zvukov, básničiek, príbehov, úloh na riešenie, ale aj informácií, ktoré deti získavajú hravou formou prikladaním IRS pera na . Knižky s obľúbenými zvieratkami, s ktorými môžu naši najmenší šantiť doma vo vani rovnako ako. Relatívne krátky, aby bola vhodná aj pre malé deti.


Hračky pre deti - hrackarstvo. Hudobné a zvukové hračky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky