pondelok 21. septembra 2015

Farba za gumu

Farba za gumu

Dovoz a distribúcia farieb MARABU pre SR - veľkoobchod a maloobchod. V ponuke máme akrylové farby , kriedové farby , efektové farby a antikovacie farby. Vyberte si zo širokého výberu kreatívnych potrieb pre hand made tvorenie.


Hobby farby , ktoré používate dennodenne sa používajú na rôzne účely. Poznáme akrylové farby , farby na hodváb, textil , porcelán či sklo, lazúry a najnovšie sa .

Farba za gumu

Nieje potrebná fixácia žehlením. Možno prať do teploty 40°C. Na látku ju možno nanášať, . Farby na textil z našej ponuky sú na gumovej báze.


Sú pružné, nepraskajú a neodlupujú sa. Po zafixovaní vydržia až 3praní! Kvalitné akrylové , vodou riediteľné farby od PENTART (Matte acrylics paints - rose).


Vďaka dobrej priľnavosti na rôznorodé.

Prednastavené zoradenie. Ako si vyrobiť jednoduché prestieranie s použitím farieb na textil. Pripravila som pre vás návod ako použiť farby na textil.


Riedidlo Decola pre akrylové farby na textil ml Riedidlo zo série Decola je určené na riedenie akrylových farieb na textil. Akrylová farba na textil. Textil médium (na vodnej báze) zmiešajte s matnou akrylovou farbou v pomere 1: čím dosiahnete farbu na textil. Na čistý, suchý textil naneste vzniknutú farbu . Viac informácií o produkte. Dá sa použiť prakticky na každý druh prírodných aj syntetických textílií.


Pre dlhšiu trvácnosť farby . Pentart GLOW - fosforeskujúca akrylová farba. Sada farieb na textil -Marabu Sweet Candy. Sprejová farba na textil -Fashion Shimmer. Snívali ste už niekedy o exkluzívnych veciach alebo o kostýmoch ako filmová hviezda?


Paleta obsahuje kompletnú sadu matných farieb a šesť odtieňov s . Dupli Color Farba na textil červená 150ml je akrylová farba určená na textilnú tvorbu, ako sú rôzne dekorácie a kreácie. Preložiť slovo „parená farba ( textil.)“ zo slovenčiny do angličtiny.

Najskôr sa ale uistite, že na odeve máte skutočne akrylovou farbu , ktorú môžete zohnať tiež pod názvom latexový alebo akryl-latexová farba. Je ideálna v kombinácii s maliarskou . Na trhu dostať farby akrylové , akvarelové, olejové, temperové, farby na sklo,. Darwi akrylové fixky majú stabilné a brilantné odtiene, mimoriadne krycie . Spoľahlivé akrylové farby vyrobené z akrylátovej živice s hodvábnym leskom a pastovitou konzistenciou. Pre výrobu farieb Adam Palacki boli použité vysoko . Drobnosti, ale aj veľké veci pre každú domácnosť. Bytový textil vyrobený na Slovensku, móda, kozmetika, hobby, zvieratá, domácnosť a omnoho viac.


Ponúkame sortiment kozmetiky pre psov a mačky, ktorý stále rozširujeme. V našej ponuke kozmetiky na domácu starostlivosť nájdete prípravky k starostlivosti o . Materiál zvršku : Textil. Odporúčame použiť akrylové , temperové alebo olejové farby , permanentné fixky.


V krajnom prípade aj voskovky alebo olejový pastel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky