utorok 6. októbra 2015

Detská kožná ambulancia kramáre

Detská kožná ambulancia kramáre

Katarína Soršáková, PhD. SESTRA, Slávka Slaninková. Profil ambulancie MUDr. Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou . Kožná ambulancia - MUDr. V našej ambulancii sa špecializujeme na riešenie kožných problémov detských pacientov.


DFNsP v Bratislave, detský lekár (dermatovenerológ) - detská kožná klinika . Máte niekto skúsenosti s detským kožným oddelením na Kramároch? Našim pacientom sa môže stať každý, staráme sa o ľudí od do 1rokov. Ambulancia pre kožné a pohlavné choroby. Sme ambulanciou rodinného typu. Odborné podujatie zorganizovala Klinika detskej hematológie a onkológie ( KDHaO) LF UK a NÚDCH v spolupráci s Deťom s rakovinou, n. Sme prvá súkromná dermatovenerologická ambulancia v Slovenskej republike.


Sme jedinečnou kožnou ambulanciou, ktorá je založená na dlhoročných odborných . Táto ambulancia nemá nastavené žiadne ordinačné hodiny. Zmena pri telefonickom kontakte očnej, ORL a neurologickej ambulancie - v čase 07:- 13:hod. Registráciu - recepciu. Dermatovenerologická ambulancia.


Prednosta kliniky: doc. Detská kožná ambulancia DERMASON, s. Vitajte na stránke venovanej problematike detskej ORL.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky