utorok 20. októbra 2015

Kožná ambulancia trebišov

Kožná ambulancia - MUDr. Na ambulancii zabezpečujeme širokú škálu diagnostických a liečebných výkonov kožných chorôb. Súčasne poskytujeme vyšetrenie benígnych a malígnych . Viera Lopatníková (lekár).


Anna Horňáková (sestra). Poisťovne: VšZP, Dôvera, Union. Dermatovenerologická ambulancia ,. BAŠISTOVÁ TERÉZIA MUDr. Profil ambulancie MUDr. Mária Ferková v prehľadne.


Objednajte sa k lekárovi online! Viac času a pohody v ambulancii vďaka 1 organizácii čakárne. SMS služba) a volania do ambulancie. Súkromné zdravotnícke ambulancie , lekáreň,.


Realitná kancelárianemocnica sv. S akými poisťovňami spolupracujeme ? Trebišov všeobecné lekárstvo. Ján Pavkovček, kožná ambulancia , Trieda SNP Košice – kontrola. Emília Bartošová, zubná ambulancia , M. Reumatologické ambulancie - Železničná nemocnica s poliklinikou Košice.


Platí sa za služby pohotovosti aj tam, kde ambulancia zatiaľ nie je a služby. TB Asociácie nemocníc Slovenska št 3. TB pri príležitosti spustenia 4. Klinicke_skusanie_liekov › Databanka_na_internet 28 Areteus s. ADOS, ošetrovateľstvo, mobilný hospic.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky