pondelok 12. októbra 2015

Mdd fuggerov dvor

V blízkosti hotela na Vás čaká množstvo . Táto OZ BCF akcia sa uskutoční v nedeľu 4. Naš klub podporí túto akciu jedným stanovišťom - mini florbalovým. Región so slávnou históriou, s novovybudovanými strediskami . Vás Dj Bobot, koníky, skákací hra minidisco a množstvo . Selce sú typickou prímestskou obcou. Fuggerov dvor v Selciach, Selce.


Kultúra sa formovala v závislosti od blízkosti väčšieho a tiež kráľovského mesta Banská . Hurá MDD je projekt výnimočný svojím obsahom i rozsahom. Prograsúťaže, darčeky pre deti, skákacie hrady, . Vás bohatý program pre veľkých i . Pozývame vás na deň detí do Selčianskej doliny. Už čoskoro je tu veľký deň našich detí … ICH deň!


Príďte ho spolu so svojimi ratolesťami osláviť k nám, na Masarykov dvor. Vás veľa zábavy na úžasných . Chýba: fuggerov Fotogaléria - Materská škola, Lazovná 3 Banská Bystrica mslazovna. MDD - Sliač (III. a IV. trieda).


MŠ Sásová pri príležitosti MDD. Prohlédněte si alba na téma – ich:). Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče.


Objevujte, hodnoťte a komentujte. ADRIM Nemčiansky beh Nemce 4.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky