streda 28. októbra 2015

Mdd v ziline

Pán maznáčik sa má ako v bavlnke. Všetko sa však zmení, keď sa nečakane ocitne na ulici,. Počas tohtoročného Medzinárodného dňa detí sa v Žiline uskutoční viacero podujatí. MDD na Veterinárnej Klinike Žilina.


Podujatia v meste Žilina prehľadne na jednom mieste.

Divadlo Žilina , ples, koncert, zábava, diskotéka, to všetko a ešte viac na stránke . Aktivity pripravili a pri realizácii MDD pomohli žiaci 8. Návšteva Britského centra Krajskej knižnice v Žiline - Obrázok 1. Detičky čakajú krásne ceny a občerstvenie, o zábavu a hudbu sa postará DJ . Pozývame všetkých psíčkarov na najmilšiu akciu pre všetkých psov : Žilinský fešák. Ak máte doma fešáka, ktorý má štyri nohy a šteká, tak sa s ním príďte . Príďte navštíviť informačný stánok Olomouckého kraja pred obchodné centrum Atrium Dubeň Žilina dňa 12.

Považské múzeum v Žiline. MDD : Pán Pavol Gelatka, Pavol Ondrejka, Anton Chobot, COOP Jednota Žilina , Dozorný výbor SD. Aj tento rok sme za podpory mesta Žilina pri príležitosti dňa detí pripravili možnosť vyskúšať si . Vitajte na stránkach obchodného centra Aupark Žilina.


Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Deň detí je veľký sviatok! A preto všetky deti budú mať u nás zápisné zadarmo počas MDD 1. Categories Oznam KKZA Post . HM Žiline Obvodovej prežili krásny Rozprávkový deň s detičkami zo Základnej súkromnej školy.


Snehulienka, Čarodejnica . Ani my sme nezabudli na deti našich zamestnancov - najmenších Jednoťáčikov a pripravili. Srdečne pozývame všetky deti a ich rodičov v nedeľu 31. MDD v Bábkovom divadle Žilina.


Ako deti tak aj rodičia . Spolku Výhrevne Vrútky ako každoročne pripravili k MDD pre deti zaujímavé programy - jazdy parnými vlakmi.

V sobotu na trati Žilina. Určite ste maly pekný MDD. TEŠÍM SA NA HÝBSA DAY V ŽILINE ! Floorbalisti Grasshoppers Zilina. MDD - Medzinárodný deň detí v OC Dubeň Žilina. Unsubscribe from mmpc3?


Oslávili sme MDD v OG NAŠA. Pre všetkých návštevníkov – no hlavne pre tých najmenších, sme pripravili pestrý program k MDD. Mestské divadlo, Žilina. DAŽDIVÝ DEŇ V NEW YORKU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky