štvrtok 18. februára 2016

Renovacia koze v aute

Renovacia koze v aute

Kožený celopoťah v autách neobľubujem. A vlastne ani v sedačkách či kreslách. V zime je veľmi studený a človeku rýchlejšie odoberá teplo. Trápi Vás špinavá, alebo.


Sada na opravu kože - oprava odretej farby, škrabancov a trhlín. Táto sada obsahuje nástroj a farby, vďaka .

Renovacia koze v aute

Trhliny a praskliny sa móžu objaviť v dôsledku nehôd alebo starnutia. Vyhľadávač produktov pre nábytok: Správne výrobky na čistenie, údržbu a opravu kože. ATG Súprava na opravu kože 17- dielna – odstraňuje škrabance, odreniny a opotrebenia na koži a umelej koži na každom.


Tým dochádza k poškodzovaniu povrchu kože , k strate farby, a tým k výraznému zníženiu jej životnosti. Ako často by som mal čistiť sedačky v mojom aute ? Staňte sa svojim majstrom a opravte váš gauč rýchlym a jednoduchým spôsobom s RepairKit kompletom! Iba tak sa môžete cítiť v aute ako v novom. Opravy interiérov – renovácia kože alebo koženky sa vykonáva v týchto prípadoch: prerezaná koža , opotrebovanie .

Koža je náchylná a citlivá časť vášho auta a netreba ju zanedbávať. Preto odporúčame čistenie a ošetrenie kože ktoré zabráni väčšiemu zašpineniu a . Sú to sedadlá značky Isri, použité v obytnom automobile. Opravujeme, renovujeme kožené sedačky, kožený interiér áut, koženú obuv.


Je rozdiel, či je koža iba vyblednutá alebo má hlbšie ryhy či škrabanca. Náramná romantika: Neuveríte, ako dopadne táto renovácia. Doprajte svojmu autu to najlepšie. Chceme, aby ste od nás odchádzali spokojní a samozrejme v aute , ktoré prešlo špičkovou úpravou.


Kompletná trvácna renovácia koženého sedadla alebo autolaku. Na povrchu kože často zostane prach a iné nečistoty, ktoré vytvárajú nepekný. UPOZORNENIE: vykonávame čistenie a impregnovanie kože , nie jej renováciu.


Získajte aj vy dlhodobo vzhľad novej kože vo Vašom aute a . Otázka vhodného materiálu na poťahy v aute je skoro taká stará, ako auto samotné. Na nasledujúcich riadkoch ale nebudeme robiť rozhodcu . V priestore interiéru sa uskutočňuje renovácia pri použití všetkých bežných vzorov farieb a tkanín s takmer. Pojazdný servis, náhradné diely, pneuservis, renovácia kože , autodoplnky, - AM pojazdný servis. Internetový obcho ktorý sprostredkováva predaj tovaru z Poľska na Slovensko a Česko.


Doručenie tovaru priamo k vám domov.

Renovácia kože Mercedes S 5r. OPRAVA TEXTILNÉHO ČALÚNENIA A KOŽE Že sa nedá nič. Starostlivosť o kožené sedadlá v mojom aute. Koža je veľmi jemná a zaslúži si zvláštnu starostlivosť. Vykonávame autodetailing a opravy karosérie, kože , autoskiel, plastových dielov, diskov, textilných a semišových čalúnení, leštenie laku, renovácia svetiel.


Oprava čalúnenia interiéru vozidiel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky