štvrtok 4. februára 2016

Youtube rozprávky pre deti

Youtube rozprávky pre deti

Naucia sa nove veci ale zaroven si prinich aj. Deti , zobuďte sa do rozprávky - s prasiatkom Peppa, včielkou Majou, Martinkou, Garfieldom alebo Lassie. Pre naše malé ratolesti prinášame aj naďalej každý deň poriadnu dávku zábavy a fantázie. Každé ráno od pondelka do.


POKRACOVANIE USPESNEJ ROZPRAVKY O MACICKE. TATO ROZPRAVKA PRE DETI JE PROSTE. Hanička a Murko si čítajú rozprávky a vymýšľajú pri tom rôzne hry! DETSKE ANIMOVANE ROZPRAVKY A POHADKY PRO DETI - ROZPRAVKA DRACIK POZIARNIK SAM. Poďte s nami nazrieť do čarovného sveta, kde vznikajú rozprávky a dospelí sa stávajú deťmi:) Staň sa fanúšikom.


Malá červená sliepočka z. Animovaný seriál rozprávok o snehuliakoch pre deti. Mrkni aj náš web NajprvDeti. Snehuliakov šlabikár 2. Kreslené náučné video pre deti - Kamaráti.


IDE IDE VLACIK IDE IDE VLAK ROZPRAVKY PRE DETI PO SLOVENSKY - DETSKE POHADKY PRO. Lístky na nové predstavenie nájdete. Detičky sa učia autá spolu s Haničkou a Murkom. Spoznávajte s deťmi autá a ich zvuky!


Bystré hlavičky, pozor! Fidlibumova zvedavosť nepozná hranice. Preto Vám spolu s Radomírom ukáže. Leto pomaly odchádza, ale farebná jeseň plná dobrodružstiev s vašimi farebnými hrdinami sa začína. Databáza obľúbených hovorených rozprávok na počúvanie pre deti.


Vypočujte si známe detské rozprávky online cez. Učenie pre deti nie je mučenie, pokiaľ ide o rozprávky. Majú (oboje) deťom čo ponúknuť? Fíha tralala - Zvieratká. Tie najpopulárnejšie rozprávky nielen pre deti online. paroduje populárne témy a rozprávky.


Nájdete tu pesničky pre deti , uspávanky, večerníček, animované filmy, slovenské rozprávky - staré . Nová televízia Pre deti v slovenčine. Chceme, aby ich spoznali aj dnešné deti sediace viac pri počítačoch. Plastelínový večerníček. Rozprávka je dobré riešenie.


POKÉMON - túto rozprávku by som deťom určite nepustila, pretože je tam veľa. Tri citróny ( rozprávka na počúvanie). Spoznali by ste dnes Baby z Hriešneho tanca?


Dara poslala dojímavý odkaz Gottovej vdove aj deťoTOTO si speváčka želá. Obľúbená ľudová audio rozprávka pre deti o kráľovi, ktorý chcel pyšnú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky