štvrtok 11. februára 2016

Nity na kožu

Nity na kožu

Kovové nity nájdete v tejto skupine samotné sypané, no aj v blistri spolu s nitovacím prípravkom. V balení je ks nitov , ktoré sú vyrobené z nemagnetizujúceho kovu. Stláčacie gombíky WUK sú určené najmä na stredne silné druhy látok (textílie, usne, koženky). Dierovacie a nitovacie kliešte.


Kovové nity s príslušenstvom slúžia k spojeniu kožených častí, či hrubších tkanín - kabeliek, tašiek, náramkov, opaskov,.

Návod k použitiu: Jednu časť nitu prevlečiete materiálom a. Nity , skrutky a krúžky. Hroty nožníc sú tenké, špicaté a zabrúsené tak, aby sa dostali aj do . Poloduté nity na kožu a papier, domáce spotrebiče a elektrotechnický priemysel atď. Kliešte nitovacie pákové krátke, 280mm, na trhacie nity 4-2-0-CrMoV, EXTOL PREMIUM. Trenčín - nitovacia technika, náradie, spojovací materiál.


Strieborná orlia hlava.

Nity na kožu

Vybíjanec na killer, obojok či opasok. Duté nity na kožu a hrubé látky Prym Ømm nikel 1krab. Spôsob uchytenia: nitovanie. Ku každému vybíjancu je do páru priložený . Predná nitovačka NEO na hliníkové, medené a oceľové nity z nerezovej ocele, s priemerom od 3. Pre profesionálne použitie v stavebníctve a . Máme skladom veľké množstvo cvokov (stláčacích gombíkov) AM WUK a ROLAN sedlárske nity , stláčacie patentky pre aj bez prišívanie, nitovacie kliešte, . Kvalitné LUX-TOOLS duté nity sa napríklad používajú na dekoráciu odevov alebo tašiek. Hodia sa na použitie na textíliách a koži a nity môžete použiť aj na . Používa sa na spojenie materiálov napr.


Nitujeme papier, kartón, lepenku, látku, kožu i drevo. Tieto kovové komponenty sa často aplikujú ako priechod pre otváracie krúžky, pre guľaté a ploché gumy, . Set duté nity na tašku. Ketlovacie nity ozdobné na predaj. Predám a veľkoobchodné módne džínsy stud rhinestone zliatiny z kovu zliatiny pre džínsy zliatiny džínsy tlačidlo nitu diamant nýt na kožené nity z našej továrne.


Povrchová úprava: balzam na kožu.

Názov: zvončeky liate na koži. Zásady nitovania, úvod do nitovania. Zelená vestička piadimužíka sa olejovo zaleskla a zmenila sa na čiernu kožu , na pleciach a manžetách zasvietili strieborné nity.


Masívna rumenná tvár sa . Koncovka na kožu , farba hematit empty. Tento typ nitov poskytuje veľmi silné spojenie pre celý rad prvkov, ako je kov, drevo,. Inertná voči koži , nevyvoláva alergické reakcie a umožňuje vetranie, . Pri práci s kožou tieto kliešte rozhodne využijete, napr. Môžete si nastaviť veľkosť dierovania. Teplovzdušné pištole Príslušenstvo.


Termolepiace pištole STEINEL. Och, niečo sa pokazilo. Prosím, obnovte stránku a . Vieme ponúknuť rôzne druhy koží , nitov , popruhov, ihiel a širokú škálu doplnkového tovaru. Rozklepávací duté nity sa používajú na ucha tašiek, remienky a kabelky z koženky, . Elastická, pružná, plastická farba na kožu a textil, plast. Je vhodná na svetlé aj tmavé povrchy, pretože obsahuje vysoké množstvo pigmentov.


Nitovacie kliešte s otočnou hlavou. Hlava sa otáča o 360° a umožňuje nitovanie zo všetkých uhlov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky