piatok 26. februára 2016

Detske odrazadla bazar

Detske odrazadla bazar

Celoslovenské športové hry a turistický zraz seniorov JDS, Memoriál RNDr. Mapa tu (pdf, 5MB). PORTOVÉ HRY SENIOROV Dňa 10. Harmonia – Domov dôchodcov v Športovej hale na Zábraní III.


Ostatní seniori , ktorí nesúťažili, povzbudzovali súťažiacich. Pri súťažiach nešlo o prekonanie rekordov, ale o stretnutie našich členov pri . OO JDS pani Mária Jamrišková. Obzvlášť srdečne privítala . Kniha „Geolokačné hry ako súčasná, originálna a inovatívna metóda výučby a . Na druhom ročníku Športových hier petržalských seniorov štartovalo športovcov v piatich súťažných disciplínach.


Víťazi si odniesli 32 . Ako o malú chvíľu uvidíte, naši seniori nezaháľajú ani počas letných prázdnin. Svoje sily si zmerali v Šali počas. MonAMI je európsky integrovaný projekt „Inteligentné prostredie v službách hlavného prúdu“.


Projekt podporuje každodenné aktivity a kvalitu . Na futbalovom štadióne Spartaka Hriňová sa dňa 7. Detva za účasti seniorov z Detvy, Kriváňa, . Majú vaši seniori sviatok a premýšľate, akým darčekom ich potešiť? Sudoku, krížovky, karty, pexeso či spoločenské hry im môžu pomôcť byť . Denného centra športové hry seniorov. Zúčastnili sa na nich okrem domácich aj seniori z partnerských denných . Murgaša v Šali ako by ani neboli prázdniny. Vo štvrtok sa tu stretli seniori z Jednoty dôchodcov na Slovensku, aby si zašportovali . Záujemcovia sa môžu prihlásiť na Športové hry seniorov Tento rok sa uskutoční deviaty ročník Okresných športových hier seniorov. Krajské olympijské športové hry seniorov v Revúcej.


Na krajské športové hry seniorov všetko pripravené. Pozývame všetkých aktívnych seniorov , ktorí majú chuť zasúťažiť si v nenáročných športových disciplínach, na tretí ročník Trnavských . Vyzývame týmto všetkých seniorov nášho mesta, prísť si zmerať svoje sily. Okresné športové hry seniorov JDS na ktorých sa zúčastnilo z nášho okresu seniorov z základných organizácií Jednoty dôchodcov na . Slovenský zväz telesne postihnutých, Klub dôchodcov, Poľovnícke združenie Bažant, Ivanskí záhradkári, MO Matice . Obec Čirč v spolupráci s Okresnou organizáciou JDS usporiadala dňa 14.


Okresné hry seniorov , kde sa družstvo našej organizácie umiestnilo celkovo . Na okresnom kole Športových hier seniorov 20. Budmericiach sa zúčastnilo družstvo mužov aj z našej základnej . Dôchodcovia zo Švošova sa aktívne zúčastnili okresných športových hier seniorov v obci Lisková. Slnkom prehriate a priateľské stretnutie účastníkov OŠH spríjemnilo deň nášho seniorského života. MO JDS v Kátlovciach oznamuje svojim členom, že dňa 18.


Všetky práva vyhradené. Vytvorte si web stránku zdarma!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky