piatok 5. februára 2016

Natierky pre rocne dieta

Zvyšné vajíčka nakrájame na malé kocky a primiešame do nátierky. Vajíčková, cícerová a cviklová nátierka. Tieto nátierky nájdeš v tomto článku.


Recepty sú vhodné aj pre deti od roka. Poznáte princípy lokálnej a sezónnej výživy pre deti? Inšpirujte sa tipmi na .

Ahojte,ak máte niekto dobrý receptík,tak sem s ním,lebo už neviem čo mám malému natrieť na chlebík. Aj o tom sa diskutuje na . Maminy, mate prosim recepty na natierky vhodne aj pre deticky (po ukoncenom 1. roku)? Lámete si hlavu nad tým, čo pripraviť ratolesti na desiatu či olovrant?


Namiesto keksíkov či kupovaných bagiet uprednostnite pomazánky. Prinášame vám recepty na nátierky zo strukovín, ale aj iných surovín. Vaše deti si tieto chutné a zdravé nátierky určite zamilujú! Petržlenové maslo, zeleninová nátierka , Pažítkové maslo, Nátierka z čiernych olív, Nátierka zo žĺtkov, Tvarohová nátierka na sladko, Kakaová .

Začala sezóna čerstvej zeleniny, a tak sme pre vás pripravili recepty na hráškovú a reďkovkovú nátierku pre deti. Moj Alex mi stale doma hovori ako ja neviem robit natierky co maju v skolke a ako jemu velmi chutia:-) Mozno sa niekomu tieto zidu. Chutné a zdravé detské recepty, ktoré si vaše dieťa obľúbi.


Základ nátierok pre malé deti by mala tvoriť zelenina. Veľmi sa mi osvedčilo zjemniť ju . Výborné nátierky , ktoré môžu aj drobci do rokov. Sú veľmi zdravé a výborné aj pre staršie deti a tiež pre dospelákov. Mrkva je zdravá a sladká.


V kombinácii s maslom sa stane ideálnou nátierkou pre deti. Obed pre ročné dieťa pozostáva z polievky a hlavného jedla. Mamička môže nátierky pre deti pripravovať aj sama. Nie je to nič zložité, . Ta vaječná je prostě klasika ještě z dob naší školky.


Připravte si ji tentokrát tak . Avokádová nátierka so sušenými paradajkami. Do misky vhodnej na prípravu nátierky vložíme na hrubom strúhadle. Dieťa tak väčšiu časť energie z jedla prijíma v čase, keď už ju vlastne.


Nátierky môžeme podávať na raňajky, desiatu či olovrant alebo ako ľahkú večeru.

Retro rybacia nátierka z detských čias. Ešte ako dieťa som bola schopná zjesť krajce čerstvého chleba s touto rybacou nátierkou. Mnoho rodičov sa zaujíma, čo dieťa v škole dostane a spustili sa aj. Medovo-orechová pomazánka. Bezlaktózová diéta - recepty na chutné nápoje.


Domáca kakaová nátierka s mandľami a bezlepkový chlebík. Tiež sa vám zbiehajú slinky v ústach, keď . Neviete sa vo svojom jedálničku vzdať pečiva? Doprajte si k nemu chutnú a zdravú nátierku z tofu. Spolu s vami si na nej pochutná celá rodina.


Pozrite sa s nami na prehľad zdravých dezertov na každé ročné obdobie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky