pondelok 24. októbra 2016

Akcie na vikend slovensko

Akcie na vikend slovensko

Neviete ako prežijete najbližší víkend ? Radi by ste si niekam vyrazili, ale neviete kam ? Pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých tipov. Rozhodnúť sa môžete pre podujatia, ktoré súvisia s históriou, folklórom, remeslami, umením, technikou a samozrejme so . Kultúra, šport, náboženské, jarmoky, výstavy.

Akcie na vikend slovensko

Nezmeškajte magickú prechádzku mestom v nezvyklom šate . MMA seminár a veľa ďalších športových akcií. Naše tipy na zaujímavé spoločenské, kultúrne a športové akcie. My to vieme :) Aktuálne podujatia z regiónov Šariš, Pieniny, Tatry, Severný Spiš, Horný zemplín a Poloniny.


Tipy na dnes - piatok 4. Slovákov tento víkend ? Takto aj Vy môžete pomôcť kultúrnym a športovým akciám v Žilinskom kraji a . Objavte aktuálne a zaujímavé akcie z oblasti kultúry, umenia a zábavy.

Akcie na vikend slovensko

Programy pre voľný čas na celý týždeň, či víkend. V čase, keď sme pre Vás pripravovali zoznam týchto podujatí, presné termíny niektorých akcií ešte neboli zverejnené. Výstava prác klientov Domova sociálnych služieb Méta. Mesačný prehľad podujatí: TIK Skalica vypracúva mesačný prehľad podujatí.


V prípade, že máte podujatie (kultúrne, športové) konajúce sa v meste Skalica a . Nie je nič lepšie ako si krátkym výletom vyčistiť hlavu. Voľný víkend nemusíte tráviť doma, ani vo vašom meste. Sadnite do auta a vydajte sa . Nová romantická komédia Woodyho Allena rozpráva príbeh vysokoškolákov Gatsbyho (Timothée Chalamet) a Ashleigh (Elle Fanning), ktorých spoločný víkend. Prvý októbrový víkend od 4. Tak si zvoľte svoj výlet a nepremeškajte deň! Počas októbra Vás každý víkend čakajú nové dobrodružstvá!


Lukášom Latinákom, vidieť na vlastné. Klub slovenských turistov Ružomberok organizuje výstup z Ružomberka cez Likavku a Likavský hrad na Predný Choč a späť. Peši Obtiažnosť: I,II In . Kalendár podujatí na našej webovej stránke obsahuje všetky podujatia, ktoré sa v blízkej dobe konajú v meste Prešov.

Vyberie si z nich každý. Bonjour Monsieur Stefanik Šarišská galéria pi 4. Medzinárodný festival lutnovej. VIOLA centrum pre umenie. TICKETPORTAL vstupenky na dosah - divadlo, hudba, koncert.


Milióny predaných vstupeniek ročne , milióny spokojných návštevníkov. Umelecké remeslo od praveku po súčastnosť. Jeseň v Horehronskom múzeu v Brezne sa bude niesť v duchu umeleckých remesiel minulosti.


Bratislavské kultúrne a informačné stredisko zastrešuje rôzne kultúrne podujatia v Bratislave a spravuje Mestské divadlo P. Dlhodobé podujatia, napr. Ak vás zaujíma program kina Akademik, nájdete ho tu. Vystúpenie bratov Capkovcov v Zákopčí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky