pondelok 3. októbra 2016

Masazna stolicka

Masazna stolicka

Masážne a otočné stoličky pre masérov, lekárov, fyzioterapeutov aj kozmetičky. Prenosná, hliníková masážna stolička je určená na sedaciu masáž. Masážna stolička je skladacia, môžete ju jednoducho a pohodne prenášať v taške na . Masérske masážne stoličky a kreslá pre masérov. Masážne kreslo je vyrobené z duralu, má jednoduchú obsluhu a je spoľahlivo prispôsobené na rôzne druhy masáži.


Hliníková masážna stolička Tandem JB0je určená na sedaciu masáž v masážnom salóne, ale aj doma, v kancelárii alebo v obchodnom centre či v tetovacom . Je skladacia a ľahko prepravovateľná, s komfortným polstrovaním a vždy pripravená na použitie. Biela skladacia a prenosná masážna stolička z vidaXL. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí.


Masážny fotel zabezpečuje výborný zážitok z masáže, okrem toho garantuje pohodlie. Dokonalé, ergonomické vyhotovenie, maximálne pohodlie. Nakúpte Multifunkčná masážna stolička do auta, predaj končí čoskoro.


Prenosná masážne stoličky, drevená konštrukcia, váha kg, konštrukcia bukové d. Objavte inšpirujúci cenovo dostupný nákup na Gearbeste Mobile! Ostatné - Masazna stolicka bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Vďaka dobre zvládnutej konštrukcii Vám masážna . Odolná hliníková konštrukcia patrí medzi hlavné prednosti masážnej . Profesionálna kovová skladacia masážna stolička určená pre masérov, rehabilitačných pracovníkov, fyzioterapeutov. Vhodná do masážneho salónu, ale aj pre . Vďaka zosilneniu pomocou oceľového lanka a dvom istiacim kolíkom . S DPH Dodanie 7-dní. Iba u nás produkty priamo . Vrátane prenosného obalu! Pohodlné opierky hlavy, nôh a rúk.


Skladacia, prenosná masážná stolička. Oceľový rám s povrchovo úpravou . Ponukam novu masaznu stolicku in Sport line pre maserov, maserky, dohode sa nebranim. Profesionálna drevená skladacia masážna stolička určená pre masérov, rehabilitačných pracovníkov, fyzioterapeutov a pod. Stolička je vyrobená z tvrdého . Plná masážna matrac je s najväčšou pravdepodobnosťou najinovatívnejšia a ponúka.


Vaša masážna stolička by mala byť ľahká a prenosná, aby ste nevyužili . Masážna strečingová podložka Wellneo je dnes v akcii za cenu iba 299. Tlakový masážny prístroj 4vWellneo. K dispozícii máte nejaké nové štýlové masážne kreslo, ktoré si môžete vybrať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky