streda 19. októbra 2016

Festival pre deti

Prichádza druhý ročník najveselšieho detského festivalu FESTÍK s veľkým. Festival pre deti a rodičov. Atrakcie, koncerty, súťaže, nafukovacie atrakcie, kolotoče, hracie zóny. Príďte si užiť svet plný pohody na dvadsiaty štvrtý ročník festivalu Pohoda v Trenčíne.


Vlastný vstup na festival - Osobné veci budete mať po ruke bez potreby opúšťania areálu priamo vo vašom aute. Podujatie je spojením pódiového programu, fun zóny a sprievodných aktivít.

Festival pre deti

V rámci pódiového programu sa môžu deti tešiť na populárnych . Vybrali sme pre vás letné festivaly, kde organizátori mysleli aj na deti a ich rodičov. Prispôsobili sa deťom programom aj. Jedno vstupné dát, pak už si jen hrát.


Milí rodičia, milé deti. Telekom Detský festival. Tí ktorí toto podujatie poznáte, tak isto viete, že je plné . Pripravujeme pre deti aj špeciálny program, detský kútik s množstvom zaujímavých atrakcii .

Počas festivalu pre deti sa znovupostavené rímske mesto Carnuntum mení na mesto detí. Mladí „Rimania“ si môžu v jednotlivých domoch vyskúšať celý rad . CinEdu je prvý a ojedinelý filmový festival pre deti a mládež na Slovensku. Prebieha v termíne od 31. V programe sú zahrnuté . CinEdu - filmový festival pre deti a mládež, Bratislava.


Najväčší festival pre deti ROZPRÁVKOLAND mieri na Domašu! Príde Miro Jaroš, Paci . KUK – festival pro děti (sobota). Informace o vybraném festivalu Filharmonie Brno, koncertech a účinkujících. Kompletní přehled všech koncertů s možností zakoupení vstupenek či uplatnění . Každoročně festival uvádí přes 3snímků z více než zemí světa.


Pořadatel ‎: ‎FILMFEST, s. Místo ‎: ‎Zlín, Otrokovice, Mikulov a další města. V pamäti Preložiť túto stránku Začátkem listopadu nás čeká druhý ročník filmového festivalu pro děti ! Divadelní festival DVD ( Děti -Výchova-Divadlo) je prostorem pro setkávání lidí se zájmem o dětskou a studentskou jevištní tvorbu a přednes. Aj tak by sa dal charakterizovať už druhý ročník úspešného celoslovenského podujatia Olympijský festival detí a mládeže Slovenska. Zapojiť sa môže každý, kto .

Festival pre deti

Spája ľudí, rodiny a deti na jednom mieste plnom veselých . Každý návštěvník si musí zakoupit alespoň jeden los za Kč, který je zároveň i vstupenkou. Po každém představení budou vylosovány zajímavé ceny. Medzinárodný festival divadla pre deti 30. Zábava, oslava šikovnosti a radosti detí z krúžkov. Takto by sa dal opísať tretí ročník podujatia, ktoré pre deti pripravuje OZ Krúžky v škole spoločne s MČ . Je nám líto, v tuto chvíli neplánujeme žádný festival.


Filmový festival pro děti a mládež Zlín. Emila Františka Buriana - pradědečka multimediální tvorby). PrograDěti hrají dětem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky