utorok 15. augusta 2017

Kožná klinika mickiewiczova

See more ideas about K. AREON Maramice - Koža Can Opener. Dupli-color Sprej na kožu čierny 150ml Sprej na kožu čierny je vhodný na opravu a obnovu lesku kože, koženky a podobných syntetických materiálov. SREDSTVO ZA ODRZAVANJE I NEGU GUME NA AUTOMOBILU 2ML NIGRIN.


Ochranný sprej na kožu.

Vodeodpudivé účinky (impregnačný efekt), ochrana a predĺženie životnosti, chráni všetky druhy hladkej kože a materiálov s . Balenie: 4ml sprej CARLSON čistič kože, prípravok dokonale čistí, udržuje. Zvláčňuje kožu , oživuje farbu, odpudzuje vodu a zabraňuje procesu starnutia kože. Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Chýba: sprej Autoglym Leather Care Balm - Impregnačný krém na kožu.


Autoglym Impregnačný krém na kožu (Leather Care Balm) ochráni kožu a dodá jej pružnosť a odolnosť voči popraskaniu. Krém používajte len na čistý a suchý .

Pretože tento nenápadný sprej so žltým logom má toľko možných využití, že by bolo. Nastriekajte WD-na okná svojho auta , aby cez noc nezamrzli. Ima dugotrajnu boju, sjaj i zadržava originalnu strukturu materijala. Upotreba: Utvrditi da je podloga za farbanje suva i čista. Dobro promućkati sprej.


Reparacija koze Filerom za kozu. Kvalitná dvojzložková farba na plastové povrchy a umelú kožu ľahko priľne k povrchu. E-shop auto1- to sú autodoplnky, tuning, oleje, kozmetika a omnoho viac. Rýchlo a prehľadne, za najlepšie ceny.


Impregnačný sprej na textil, obuv, kožu Vodu odpudzujúci sprej na báze silikónu. Farba je vhodná na úpravu . Vytvára ochranú vrstvu, ktorá prepúšťa vzduch, nezanecháva škvrny. Sprej na čistenie, ochranu a skrášlenie palubnej dosky a iných plastových komponentov v aute.


Opakujeme tento postup, kým nevyleštíme celú plochu auta. SPREJ ZA KOŽU I PLASTIKU, Foliatec CRVENI MAT, 400ML. Nachádzate sa v kategórii vrchná farba v spreji na auto.

Nájdete tu viac ako odtieňov Škoda, gumové fodstrániteľné farby PlastiDip, ale aj neonové farby na . Sprej FOLIATEC INTERIER - BIELA, MATNA ČIERNA, LESKLA ČIERNA, BÉŽOVÁ MATNÁ, MATNÝ KOŇAK,. Je určená na plasty, umelú a pravú kožu a hladké napnuté tkaniny. Prípravok na suché čistenie textilu Detap sprej 400ml. Podobne ako pri topánkach, aj v aute koža jednoducho stráca svoju. Je to sprej , ktorým nastriekate sklo a potom pretriete antistatickou . Početna › Auto kozmetika › Auto kozmetika › Koža ,tekstil,vinil.


Prirodna esencijalna ulja štite kožu od sušenja. Sprej za čišćenje tekstilnih površina 300ml. Kategorija Ostala auto oprema . Sonax ľahšie a rýchlejšie. SONAX Čistiace utierky na kožu - čistia rýchlo, jednoducho a dôkladne .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky