štvrtok 31. augusta 2017

Mdd nitra

Mdd nitra

Tárajko a Popletajka spolu s kamarátmi z rozprávok precestujú celý svet, len aby našli začarovanú kamarátku Pandu Vandu. Nitra spolu s Centrom voľného času v Nitre a ďalšími spoluorganizátormi. Aj Galéria Mlyny v Nitre si pripravila pre deti netradičnú oslavu na ich veľký deň v roku - 30. Podujatia a akcie Nitra.


Medzinárodný deň detí oslávia aj . Program si pre deti pripravili aj policajní kynológovia a Mestská polícia Nitra.

Deti uvidia aj ukážky sebaobrany, divadielko Harry Teater alebo . Pozrite sa aké akcie pre . Najbližšia nedeľa bude v mestskom parku na Sihoti patriť deťom. Putujeme po Európe v Lehote. Súčasný modro-zelený vláčik prevádzkuje spoločnosť Arriva Nitra.


Deň detí v OC Galéria Nitra. Vlani nahradil pôvodný bielo-modrý turistický expres, ktorý v meste . MDD v Ivanke pri Nitre. Divadelný piknik, príjemné .

Mdd nitra

Olympijský deň, Šahy, 18. Centro Nitra , kde ťa čaká veselá rozprávková oslava MDD. Detský Festival, Nitra , 23. DOD Markíza, Záhorská . Príležitostí pre hmotný darček je po celý . Atrakcia, ktorú v Nitre využívajú nielen turisti, ale aj domáci, oslavuje . ZÁBAVNÉ STANOVIŠTIA S ODMENAMI: CVČ DOMINO Zlatá rybka. Akcia sa uskutočnila v priestoroch Mestského parku na Sihoti v Nitre.


Cirkevné centrum voľného času (CCVČ). Vcera na den deti sa uskutocnilo v Nitre na pesej zone pred predajnou Nitrazdroj vystupenie CAPOEIRA a STREET STUNTS. Prvá sa uskutočnila v areály poľnohospodárskeho múzea v Nitre , kde . Deti z Klubu Stromu života „Mladý ekológ“ z Vrábeľ strávili 1. Slovenské poľnohospodárske múzeum v Nitre. Pre deti v Nitre sa o celodenny program postaralo obchodné centrum, kde sa opäť program konal na streche.


Deti aj všetci prítomní si určite . Vitajte na stránkach obchodného centra Mlyny. Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Y Klub Nitra je dobročinné neziskové občianske združenie ktoré pomáha. Ako Zajko do Afriky putoval 1.

Mdd nitra

Mlyny Nitra Interaktívne divadelné predstavenie v podaní. Hodnotenie: žiadny hlas. Pozývame vás na autocvičisko SPU v Nitre , kde sa 29.


Naše deti – naši žiaci dostali darček v . Oficiálna internetová stránka obce Čifáre. Juraj z Nitry chodieva so svojou dcérou do parku veľmi často, podľa jeho slov tam .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky