streda 23. augusta 2017

Renovacia kozenych sedadiel

Hĺbkové čistenie a ošetrenie koženej sedačky - jedno miesto na sedenie. Nehovoriac o tom, že v kožených sedadlách sa zaručene nechutne spotím. Niekedy však človek nemá na výber. Kožené časti interiéru auta sú opraviteľné a netreba ich vždy znovu prečalúniť. Dnes ušetríte 5€ vďaka zľave.


Opraviť je možné vypálenú . Technológia renovácie spočíva hlavne v použitej chémii, ktorá je je veľmi účinná ale zároveň šetrná k životnému prostrediu a zdraviu. Vďaka vstrebávaniu sa do . Táto sada obsahuje nástroj a farby, vďaka ktorým môžete opraviť rôzne poškodenia kožených výrobkov - odreniny farby, škrabance, trhliny. ATG Súprava na opravu kožených autopoťahov. Použitím tejto sady na opravu kože ušetríte miesto kúpy nového sedadla.


Servis kože - čistenie kožených sedačiek, oprava kožených sedačiek, oprava autosedačiek z kože. Renovácie kože, zmeny farby kože. Kompletná renovácia kožených autosedačiek - VOLVO.


Dokážeme omladiť aj Vašu koženú sedačku, alebo autosedačku. Základná zostava do týždňa. Vykonavam opravy kozenych sedaciek a volantov. Poskodenia ako skrabance. Tepovanie a čistenie čalúneného nábytku, tepovanie kobercov, kožených.


Tepovanie osobného automobilu KOMPLET - predné, zadné sedadlá , kufor, podlahy, dvere a koberčeky. Náramná romantika: Neuveríte, ako dopadne táto renovácia. Brutálna renovácia starej a malej kúpeľne. Aj vy takú budete chcieť!


Výroba sedadiel vodičov a spolucestujúcich. Provádíme servis koženého nábytku a kožených interiérů automobilů. Vybledlá sedadla nebo sedací soupravy znovu nabarvíme, takže budou vypadat jako . Máte své auto vážně rádi?


Těšíte se, až do něj usednete a vydáte se na cestu? Možná se teď smějete, ale opravdu je spousta lidí, kteří si právě . Vlastnosti kožených sedadiel opravených technológiou Fenice spĺňajú prísne kvalitatívne parametre. Z tohto vyplýva, že len Fenice je schopná ponúknuť . Potrhané vyšúchané sedadlá na aute sú ako deravé zuby na človeku. Nevyzerá to dobre a okamžitý zásah profesionála netreba odkladať a to.


Dobry vecer, nepoznate niekto niekoho co opravuje calunenie na sedadlach. OPRAVY KOŽENÝCH SEDADEL PRO RŮZNÉ DRUHY VOZŮ. Firma Autosedadla kožená sedadla nejenom restauruje, ale v případě nutnosti vám poškozený . Vybratie sedadiel , ručné tepovanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky