utorok 14. novembra 2017

Detske snowboardy bazos

Nitra Fotiek: Deň mlieka Fotiek: Najkrajší tekvicový strašiak a jesenné. Výstava Moje telo začína príchodom detí , ktoré dostanú čiapky a neskôr. V OC Mlyny Nitra sa konala náučná výstava s názvom Moje telo.


ZOC MAX Dunajská Streda. Aj dnes sme pre vás po celý deň k dispozícii v našej bežeckej špeciálke v Intersporte v Nitre. Naše petície sa v médiach spomínajú každý deň , teda vytvorenie petície je skvelý.

Vianočné Mlyny – ľudová hudba. Klavírny koncert k MDD. Firemný event, Mlyny Nitra. Centro Nitra prepadnú piráti! Ukryli tu vzácny pokla ktorý môžu nájsť len deti.


Medzinárodný deň detí v Mestskom parku na Sihoti v Nitre. Pripravte sa na Slizový DEŇ DETÍ. Milé dámy, už sa na Vás veľmi teším na prvú babskú jazdu už túto nedeľu 28.

NITRE ❗️ Deň začneme v Hoplaland OC Mlyny s detičkami, kde si dáme v . Mestečko plné zábavy v Galérii Mlyny Nitra Mestské . Tento víkend budú mať svoj sviatok deti. Príďte sa pozrieť do OC Mlyny na veľkolepú výstavu Moje telo a nahliadnite. D okuliare je potrebné si zakúpiť samostatne, nie sú súčasťou vstupenky na 3D predstavenie. Kde všade oslavujeme deň detí ? Amfiteáter, Dolnozoborská 18.


Milé deti, príďte svoj medzinárodný sviatok 1. Deň rodiny v Nitre sa vydaril. Deň detí súťaže pre deti, animátori,. Kliknutím na príslušný deň podujatia zobrazíte čas konania.


Vedecký deň detí – Skok do vedy. Deti sa na pár hodín stanú vedcami v oblasti fyziky, matematiky,. Africké bubny súčasťou predstavenia na motívy diela J. Hronského – Smelý zajko v Afrike . V múzeu boli sprístupnené expozície: ľudová škola, mlyny Cakov a Franková, . Nedávno realizovaná výstava pri príležitosti 50.

ZSF neušla pozornosti Bulletínu OC Mlyny. Campana Batucada – Nitra , Svätoplukovo námestie, veľká bubnová show v rámci. SHOW, veterány, karavany, atrakcie pre deti a ešte oveľa viac vám prináša najväčší. V sprievode profesionálnych animátorov deti zisťovali, deti sa . Vyberte si zo širokej ponuky vzdelávacích inštitúcií to najlepšie pre vaše deti a zabezpečte im skvelú. Každý deň si môžete vybrať to, na čo máte práve chuť.


Kliknite pre ponuky práce na pozíciu predavač pre lokalitu Nitra. Mlyny , Štefánikova trieda, Nitra 3- 4EUR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky