pondelok 27. novembra 2017

Woody hračky

Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie rozprávky na cd ,dvd a. Najlepšie slovenské CD po svete za unikátne ceny Zlatý fond vydavateľstiev. NAJKRAJŠIE ROZPRÁVKY 1. Ocenenie sme si odniesli vďaka nášmu projektu „Dobré rozprávky. CD za symbolické 1euro na pomoc tým najmenším. Vďaka zákazníkom Lidla získali slovenské nemocnice za štyri roky život .

Woody hračky

CD obsahuje tri klasické slovenské ľudové rozprávky : Tri holúbky, O troch grošoch a Slncový kôň. Rozprávku ihneď ocenili poslucháči i kritika, ako udávajú aj skromné záznamy v tlači. Rozprávky podľa Pavla Dobšinského číta Janka Spišiaková. Táto bohatá história diela svedčí o jeho obľúbenosti a jedinečnosti pre slovenské publikum.


Na CD prevládajú slovenské ľudové piesne - ľudovky z východu prevážne v. Snehová kráľovná a iné rozprávky CD. Databáza obľúbených hovorených rozprávok na počúvanie pre deti. Vypočujte si známe detské rozprávky online cez.


Obchod s DV CD , BLU RAY a LP vinylmi.

Skladom máme najširšiu ponuku u nás! Zákaznícke zľavy až do percent. CD - nemyslim kreslene DV. Na námet ľudovej rozprávky Pavla Dobšinského, min. CD a oplatí sa ho zaobstarať deťom . M Efekt: Svitanie empty.


CD s úspešnými rozprávkami bratov Grimmovcov narozprával Ján Króner. Najkrajšie slovenské rozprávky. CD ROZPRÁVKY V OBRÁZKOCH 2. Vianočné rozprávky , Dobšinského slovenské ľudové rozprávky a biblické príbehy na CD. Stieracie mapy: Vysoké Tatry, Slovensko , Európa a svet. Hudba - Lp rozpravky bazár.


KUPIM LP PLATNE, CD , alebo KAZETY. Predam lp- Slovenske rozpravky , v ktorych ucinkuju. Ten je založený práve na tom, že hlavným hrdinom rozprávky je Vaša ratolesť. Slovenské ľudové rozprávky popretkávané piesňami Márie a Riška.


CD je personalizovaná rozprávka, ako inak, O dvanástich mesiačikoch. Tri dramatizované rozprávky Martina Hunčára pre deti od - rokov, 1:hod.

Woody hračky

Dnes sú dostupné na CD , ale nájdete ich aj v ponuke digitálnych hudobných. Bezplatná inzercia, predam rozpravky predaj a inzercia. Korešpondencia, obalky, firemná akcia, party. Pozitívne rozprávky sú klasické rozprávky bez zla a násilia, ale aj nové príbehy s ponaučením,. EUR České aj slovenské CD audiorozprávok s autogramom.


Vlk a Zajac, Tom a Jerry, Macko Uško, Mr. Bean a veľa ďalších videorozprávok po slovensky a po česky zadarmo. ROZPRAVKY : SLOVENSKE LUDOVE ROZPRAVKY , CD Online predaj CD ,DV LP, platne,BluRay,tričká,film,hudba,VINYL,hudba.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky