streda 15. novembra 2017

Strihanie psov pezinok

Strihanie psov pezinok

Ponúkam profesionálne strihanie a úpravu psov a mačiek, kúpanie, trimovanie, poradenstvo. Služby salóna a hotela pre psov : ubytovanie, strihanie , kúpanie, česanie a iná úprava zovňajška. Potrebujete ostrihať psa?


Strihanie psov - Lucia. RSDC ponúka svojim klientom aj služby psieho salóna – strihanie psov , trimovanie, kúpanie i úpravy psa na výstavu. Salón je prispôsobený všetkým plemenám. Predaj psov , strihanie a úprava srsti, prevádzkovanie hotela pre psov.


Naša ponuka strihanie trimovanie česanie kúpanie čistenie uší strihanie pazúrov. Pre Vašich štvornohých kamarátov ponúkam kompletné služby spojené s úpravou Vášho psíka ( strihanie , kúpanie). Nie len kvôli vzhľadu, ale najmä kvôli čistote psíka a kvalite jeho srsti.


Psí salón Hafanana v Bratislave Vám ponúka profesionálne . Josephine-Všetko,po čom váš psík túži. Hotel a salón pre psov. Národný beh Devín – Bratislava, ktorého 72. Chovateľská stanica plemena Black Terrier.


Predám obojok, vodítko, košík pre veľké plemená psov. Elektrické nožnice na strihanie oviec Marpol 550W. Nakupovanie chovateľských potrieb je u nás zážitok! Navštívte jednu z našich mnohých predajní alebo nakúpte na e-shope!


Stráženie malých a stredných plemien psov , Pezinok. Ponúkame Vám kvalitné voliery pre psov rozmerov od 2x2m do 4x3m prípadne podľa požiadavky. Koterec je vyrobený z profilu 18x18mm, celopozinkovaný.


Je to tak, ako so všetkým v Pezinku. Taliana, ale s pezinským erbom! Kliešte na pazúriky pre psov vyrobené z kvalitného materiálu, gilotíny,. Kovové nožnice brúsené pre strihanie psej srsti, ktorá je často jemnejšia a hustejšie.


Starostlivosť o srsť našich psov je dôležitou súčasťou ich zdravia, hygieny a celkovej pohody. Neváhajte a príďte k nám! Lucka Tomašovičová z Pezinka si priniesla cenu za kreativitu, Mirka 2. Malokarpatské múzeum v Pezinku.


Ingrid Marošová - strihanie psov , kurzy pre psov. Christopherus pre dospelých psov , vhodné aj pre psov - seniorov. Ide o kompletné super prémiové.


Riziká osín a suchých tráv pre psov a mačky. Slovenský triatlonista Buček dostal cenu . Poznáme ich ako osiny, šipky alebo klásky. K domu patrí letná kuchyňa, ktorá je prerobená a momentálne slúži na upravovanie psov, veľká vaňa na kúpanie a strihanie psov. Z druhej strany sa nachádza .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky