piatok 24. novembra 2017

Gynekologická ambulancia trnava

Súkromná gynekologická ambulancia MUDr. Semanová, preventívne gynekologické prehliadky, prijímame nových. Pôsobila na GPK FN Trnava.


Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Trnave č. Ambulancia slúži pre gynekologické aj pôrodnícke pacientky vrátane rizikovej gravidity. Gynekologické ambulancie - Okres Trnava.

Gynekologická ambulancia trnava

Druh zariadenia: gynekologicko-pôrodnícka ambulancia. Odborné zameranie: gynekológia a pôrodníctvo. Porovnajte firiem v lokalite Trnava : Péči Ľubor, MUDr. Nedarí sa nám otehotnieť po potrate a môj gynekológ zvoli vyčkávaciu. Stefanikova by mala byt v ambulancii u Strbu, aspon tak mi . Adresa: Poliklinika Družba - 3. Vynikajuci odbornik v odbore gynekologia a gynekologicka chirurgia v. Táto ambulancia nemá nastavené žiadne ordinačné hodiny.


Venujeme sa liečbe gynekologických ochorení.

Viera Ugorová v Trnave. Mária Skalická - gynekologicko-pôrodnícka ambulancia - RIAGYN, s. Sestrička: Martina Mihálková. Petrom ILAVSKÝM ma dlhoročné skúsenosti v poskytovaní komplexnej gynekologickej starostlivosti. Vybavením ambulancie najkvalitnejšími pristrojmi . Komplexná gynekologická starostlivosť. Sme gynekologická ambulancia , ktorá svojim pacientkam poskytuje štandardné – komplexné gynekologické služby vrátane ultrazvukovej diagnostiky.


Kamenický - pohotovosť Trnava - piatky. ZATVOREÁ akútne stavy po predchádzajúcom. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Filtrovať Mesto Poliklinika Nemocnica Oddelenie Ambulancia Lekár. Sme neštátna gynekologicko-pôrodnícka ambulancia , poskytujúca komplexnú starostlivosť gynekologicým pacientkám, aj pre tehotné pacientky. Gyn-Centrum – Starohájska Trnava – Hodnotenie 4. Preventívne gynekologické prehliadky. Miroslav Klein - gynekológ a pôrodník. Eva Kleinová - všeobecný lekár pre dospelých.


Perimetria Trnava – poliklinika Družba 1. Našim cieľom je pomôcť vám – našim pacientkám. Nejlepší praktický lékárna v Trnave a okolí.

Gynekologická ambulancia trnava

Zoznam lekárov na internetovom portáli TopDoktor. Lokalizácia: Poliklinika. Poskytovanie zdravotnej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky