utorok 9. januára 2018

Archiv stv

Milí rodičia, dajte si kávičku, oddýchnite si, kým sa vaše ratolesti vyšantia v rodinnom zábavnom centre KONGO. Je tu pre ne pripravených . Prezrite si Congo na stránkach melodyshop. Vyberte si z našej širokej ponuky hudobných nástrojov za výhodné ceny. Tak poď brigádovať k nám do detského centra KONGO v…See this and similar jobs on .

Archiv stv

Kvačalova, Dopravný podnik, Závodská, Hálkova, Polícia, Hurbanova, Železničná stanica, Štefánikovo nám. V opičom výbehu vládne pochmúrna atmosféra . Hotel Holiday Inn Žilina. Blízko centra, ľahko dostupný z hlavných dialničných.


Multifunkčná preliezačka plná prekvapení. V KONGU máme kaviarničku so širokým výberom nealkoholických nápojov, kávičky a. Hodnotenia: Naše veľmi obľúbené miesto.

Archiv stv

Boli sme vela veľa krát, vždy na jednotku. See what your friends are saying about Kongo. Vezmite svoje ratolesti hoc aj každý deň do tábora v zábavnom centre KONGO.


Počet vstupov, Platnosť, Cena. Po-Pi, rok, 7-€ ( ušetríte €). So-Ne, prázdniny a sviatky, rok, 1. Možnosť občerstvenia v kaviarni s wifi. KONGO ŽILINA Žilina (mapa) 3zákazníkov.


Kam s deťmi v Žiline a okolí na celý deň a za každého počasia. Rodinné zábavné centrum KONGO s kaviarňou a občerstvením si môžete prenajať na . VŠETKY zľavy slovenského internetu na jednom mieste! Buďte stále informovaní o najnovších zľavách.


Návšteva zábavného centra KONGO bola pre deti veľkým zážitkom. Dve hodinky, ktoré sme tam strávili, ubehli veľmi rýchlo, deti vyskúšali . Vstup dieťa - na Detskú Multisport kartu. Predám polokrotkeho papagája zako kongo je to samec.

Archiv stv

Počas celého roka, cez víkendy, sviatky, prázdniny. Hľadáš brigádu a máš a viac rokov? Hľadáte pre svoje deti aktívnu zábavu, alebo chcete usporiadať narodeninovú oslavu?


Sme tu pre Vás k dispozícii a zabezpečíme Vašim deťom a Vám . Už od septembra pravidelne otvára svoje brány fantastické detské centrum KONGO , najväčšieho svojho druhu na Slovensku. V Žiline existuje raj pre všetky deti: Na tomto mieste sa vaši drobci vybláznia. Oficiálna stránka dopravného podniku v meste Žilina.


Kongo Žilina - Zábavné rodinné centrum. Domov Fotoalbum 29.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky