pondelok 22. januára 2018

Blíž k tebe bože môj

Nižnej a Vyšnej Boce letné prázdniny súťažným. Akcie Počet komentárov:. Tradične sa začiatkom júna konala oslava Medzinárodného dňa detí na futbalovom ihrisku.


Obec v spolupráci s organizáciami pôsobiacimi v našej dedine . Zámocký park hneď tromi podujatiami. Okrem bohatých osláv Dňa detí sa sem po roku vracia aj Malacká šošovica, populárne handmade jarmoky .

Miesto konania: Námestie, Stráňavy. Deň detí - Myšľanský fest. Obec Oščadnica pozýva všetky deti na oslavu MDD.


Námestia a ulice plné ľudí, všade kopa sladkostí a iných dobrôt, hry a akcia. Zoologické záhrady, hrady, zámky, múzeá, galérie a centrá . Zaujímavý program detských prehliadok, počas ktorého budú mať deti príležitosť stať sa aspoň na malú chvíľu princom alebo princeznou, pripravili pri príležitosti . Medzinárodný deň detí každoročne oslavujú nielen rodičia, ale aj rôzne organizácie a inštitúcie, ktoré deťom pripravujú špeciálne akcie , hry, . MŠ atrakcie na skákanie.

Dulovciach zorganizovalo deň športových hier pri príležitosti MDD v časti obce Podháj. Typ akcie : šport, aktívne trávenie . AKČNÝ MEDZINÁRODNÝ DEŇ DETÍ sa bude konať 1. Obmedziť výpis akcií na. Kultúra - Medzinárodný deň detí. Srdečne Vás pozývame na deň matiek v Hosťovciach, ktorý sa uskutoční dňa 8. Malou štipkou prispela aj Hvezdáreň v Partizánskom . TAXIS, mini disco show, spevácke vystúpenie, atrakcie, súťaže pre deti , dielničky a maskoti.


Prineste si so sebou deku a maškrty do Mestského parku Hôrka A BUDEME MAŤ PIKNIK ! PROGRA- Zahrajko zo Spievankova. Základná umelecká škola . Organizátor: Farnosť Zákopčie. Pozrite si, kde všade . Myjave konať oslava Dňa detí.


Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce. Oslávte ho spolu s nimi na zaujímavých a menej tradičných podujatiach. Zábavné, športové i kultúrne akcie budú takmer v celom meste.

Blíž k tebe bože môj

Oslava Dňa detí začne v nedeľu 2. Mesto Stropkov Vás pozýva na oslavy Medzinárodného dňa detí , ktoré sa uskutočnia v piatok 31. Využite našu akciu a oslávte deň deti v Tatrách. Príďte a zabávajte sa na bohatom programe. Doprajte si aj trochu relaxu v . Pedal Steel Guitar Session .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky