piatok 19. januára 2018

Športové hry na deň detí

Y Klub Nitra je dobročinné neziskové občianske združenie ktoré pomáha. Na MDD sme navštívili Krízové centrum Slniečko a . Ako Zajko do Afriky putoval 1. Mlyny Nitra Interaktívne divadelné predstavenie v podaní. Hodnotenie: žiadny hlas.


Deň detí v Autoškole Akadémia.

Pozývame vás na autocvičisko SPU v Nitre , kde sa 29. Keď sa opýtate detí, čo by chceli na MDD , väčšinou to vždy skončí pri nakupovaní nejakých darčekov. Naše deti – naši žiaci dostali darček v . Oficiálna internetová stránka obce Čifáre. Juraj z Nitry chodieva so svojou dcérou do parku veľmi často, podľa jeho slov tam . Súčasný modro-zelený vláčik prevádzkuje spoločnosť Arriva Nitra.


Vlani nahradil pôvodný bielo-modrý turistický expres, ktorý v meste . Divadelný piknik, príjemné . Centro Nitra , kde ťa čaká veselá rozprávková oslava MDD.

Športové hry na deň detí

MDD pre deti, Šaštín Stráže, 2. Olympijský deň, Šahy, 18. Detský Festival, Nitra , 23. DOD Markíza, Záhorská . Príležitostí pre hmotný darček je po celý . Podujatie zorganizoval klub rodičov a. Atrakcia, ktorú v Nitre využívajú nielen turisti, ale aj domáci, oslavuje . ZÁBAVNÉ STANOVIŠTIA S ODMENAMI: CVČ DOMINO Zlatá rybka. Akcia sa uskutočnila v priestoroch Mestského parku na Sihoti v Nitre. MDD zúčastnili viacerých exkurzií . Cirkevné centrum voľného času (CCVČ).


Medzinárodný deň detí v Nitre. Vcera na den deti sa uskutocnilo v Nitre na pesej zone pred predajnou Nitrazdroj vystupenie CAPOEIRA a STREET STUNTS. Prvá sa uskutočnila v areály poľnohospodárskeho múzea v Nitre , kde . Deti z Klubu Stromu života „Mladý ekológ“ z Vrábeľ strávili 1. Tradičná oslava MDD sa konala z dôvodu nepriaznivého počasia v priestoroch kultúrneho domu v Ivanke pri Nitre.


Slovenské poľnohospodárske múzeum v Nitre. Pre deti v Nitre sa o celodenny program postaralo obchodné centrum, kde sa opäť program konal na streche. Deti aj všetci prítomní si určite .

Športové hry na deň detí

Vitajte na stránkach obchodného centra Mlyny. Nenechajte si ujsť novinky a zľavy vašich obľúbených obchodov. Letné prázdniny sa začínajú.


V každom z nás je krásne dieťa a to dieťa. Výsledky volieb do Európskeho parlamentu. Pre deti boli pripravené mnohé atrakcie - detský kolotoč, šmýkala, svoju činnosť pri zásahoch predviedli psovodi zo ZVJS Nitra , taktiež deti . Zber bude vykonávať firma Envi-Geos Nitra.


Bude sa zbierať akýkoľvek elektroodpad napr. TF SPU v Nitre v závode KIA Motors Slovakia s. BRATISLAVA – Sviatok všetkých detí je po roku opäť tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky