streda 11. apríla 2018

Kam na výlet s deťmi západné slovensko

Výborné jedlo, výklad šéfkuchára a someliérska ochutnávka vín špeciálne vybraných k 5-chodovému MENU v príjemnej atmosfére za zvukov jemných melódií. Spojenie legendy slovenského humoru Andera z Košíc a spevácko-kabaretného tria troch Traja z Raja so slovenským repertoárom. V Praze a okolí se pořád něco děje!


Hledáte kulturní akce na víkend , zajímavé výlety a novinky? Nechte se inspirovat našimi tipy na aktuální víkend 5.

Nielen pre najmenších dáva zoologická záhrada alebo Interaktívne centrum Mobilis nezabudnuteľné zážitky, ale aj pre dospelých. Balík obsahuje: ubytovanie 2. Talianska pop-rocková hviezda Eros Ramazzotti svojimi hitmi Slovákov… Bratislava mapa. Počas októbra Vás každý víkend čakajú nové dobrodružstvá! Sprievodné akcie , game zóna, súťaže s partnermi podujatia.


Vystúpenie bratov Capkovcov v Zákopčí. Tip na darček - zimný relax. Pobyt sviatočný špeciál.

Využite rekreačný poukaz a ušetrite polovicu. Takto aj Vy môžete pomôcť kultúrnym a športovým akciám v Žilinskom kraji a . Po našom odsúhlasení grafickej predlohy daný materiál zverejníme. Mestská knižnica Ružomberok Mestská knižnica Ružomberok vás pozýva na stretnutie so spisovateľom Jurajom Červenákom. Stretnutie bude spojené s . Nájdite si čo dnes v Prievidzi a okolí - všetky aktuálne a budúce koncerty, party, filmy, výstavy, festivaly, divadlo, šport a iné akcie na jednom mieste.


Mesačný prehľad podujatí: TIK Skalica vypracúva mesačný prehľad podujatí. V prípade, že máte podujatie (kultúrne, športové) konajúce sa v meste Skalica a . My to vieme :) Aktuálne podujatia z regiónov Šariš, Pieniny, Tatry, Severný Spiš, Horný zemplín a Poloniny. Dlhodobé podujatia, napr. Ak vás zaujíma program kina Akademik, nájdete ho tu. Ak ešte nemáte plány na víkend , nechajte sa inšpirovať.


Stráviť ho môžete aj na týchto parádnych podujatiach. Ilustračný obrázok k článku . Kam na predĺžený víkend ? Podujatia a akcie Bratislava. Ak sa vám žiada spoznávať krásy európskych miest, zdolávať vrcholy hôr, nechať sa rozmaznávať vo wellnesse, .

Pivovar Šariš po roku opäť otvoril svoje brány a privítal milovníkov dobrého piva a . Galéria Slovenského inštitútu v Prahe, Nám. O poslušných a neposlušných kozliatkach. Umelecké remeslo od praveku po súčastnosť. Jeseň v Horehronskom múzeu v Brezne sa bude niesť v duchu umeleckých remesiel minulosti.


V tieto dni totiž samospráva bezplatne sprístupní desiatky podujatí svojich mestských organizácií. Môžete sa tešiť na atraktívny víkend strávený v meste, v jeho . UNEXPECTED GARDEN: Ranné tréningy s Golemom. Druhý júlový víkend venujeme už tradičnému podujatiu s medom a včielkami.


Tešiť sa môžete na stáčanie medu, rozprávanie o včielkach, výstavu včelích úľov a . Nová romantická komédia Woodyho Allena rozpráva príbeh vysokoškolákov Gatsbyho (Timothée Chalamet) a Ashleigh (Elle Fanning), ktorých spoločný víkend. V plnom prúde budú Kremnické gagy, Festival Uprising, Cigánsky bašavel, koncerty a uvidíme, či sa . Víkend na kultúrne akcie bude bohatý. Príďte s nami stráviť nádherný piatkový hudobný večer a skvelou porciou fantastickej muziky odštartovať krásny víkend !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky