pondelok 9. apríla 2018

Knižný bazár

Knižný bazár

Knižný bazár na KNIHCENTRUM. Knihy sú nečítané, nepopísané a nevykazujú ani iné známky používania. Len sa im pri skladovaní, . Poškodené knihy v zľave až.


Nové, nečítané, aj najaktuálnejšie novinky. Knihy na predaj a kúpu, široká ponuka kníh pre zábavu aj vzdelávanie za najlepšie ceny. Inzerujte knihy online a zdarma na Bazar.


Milujeme knihy rovnako ako vy. Nedávno som robila poriadok v mojich stále sa plniacich policiach s knihami a vytriedila som také, pre ktoré už skrátka neostalo . Kúpou kníh môžete podporiť ťažko zdravotne postihnutú Viktóriu. Medzinárodný klub žien v Piešťanoch chystá 14. Uskutoční sa v piatok 31. Doma na poličkách máme kopec kníh, starých aj nových, ale hlavne už nezaujímavých, ktoré nikdy neotvoríme.


Milovníci kníh prichádzali na terasu Kursalonu ešte pre oficiálnym zahájením predaja. Aj tentoraz bolo z čoho vyberať. Sklady Slovenskej národnej galérie sa pomaly vyprázdňujú!


Knihy, príručky a katalógy o umení - do vašich knižníc, k štúdiu či pre radosť. KNIŽNÝ BAZÁR PIWC Charitatívne podujatie, výťažok z predaja darovaných kníh je venovaný ľuďom v ťažkej životnej situácii. Rozhodla som sa aj ja, že na svojom blogu zriadim bazár kníh, ktoré rada posuniem ďalej.


Predvianočný knižný bazár. Dnes sa v Trafačke deje toto: Pon 03. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Aktualizovaný knižný bazár.


Už dosť dlho sa mi doma povaľuje veľa kníh, ktoré si zaslúžia nájsť nový domov. Niektoré preto, lebo som ich už . Moje meno je Terka a milujem knihy. Nieje nič lepšie ako relaxovať pri dobrej knihe. Pri kúpe celej série, či viacero kníh, bude ZĽAVA!


Ceny sú orientačné, dá sa dohodnúť. Preložiť slovo „ knižný bazár “ zo slovenčiny do ruštiny. Novinky na InfoGate: správa exemplárov v BibLibe a knižný bazár. BibLib - Systém pre malé knižnice disponuje funkciami pre tvorbu a správu exemplárov, . Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy.


NEDÁVAJTE KNIHY DO ZBERU! Autor: Petra, Foto: SPOTs. Zdroj:stránka organizátora. Nenechajte si ujsť podobné podujatia!


Milí knihomoli a priatelia literatúry, v našom e-shope sme pre vás zriadili aj knižný bazár a umožnili vám tak nakupovať naše knihy aj za veľmi prijateľné ceny. Vianočný bazár do rodinnej pobočky Prokofievova 5. Tešiť sa môžete na knižný bazár , susedský . Darujte prečítané, nepotrebné knihy a prineste ich do Oravskej knižnice Antona Habovštiaka. DARUJTE PREČÍTANÉ, NEPOTREBNÉ KNIHY.


Prineste ich do Oravskej knižnice A. Kníhkupectvo KNIHY PRE KAŽDÉHO s. Máme v ponuke veľký výber kníh, s obrovskými zľavami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky