štvrtok 20. septembra 2018

Akcie ku dnu deti

Podujatie je oslavou jabĺk a produktov, ktoré sa z nich dajú vyrobiť. Od sladkých aj slaných koláčov, cez netradičné polievky, kompóty až pojablčné mušty. Pestrý program na ne nečaká len 1. Kam sa vybrať za dobrým programom?


Deň detí je oslava pre celú rodinu.

Akcie ku dnu deti

Pozrite si naše tipy, kde nájdete akcie z rôznym programom. Na deň detí ponúkame tri hotové balíky: 1. Tvorivý balík: Maľovanie na tvár a balónové kreácie v prevedení skúsených animátorov. Aj to sú určite dôvody, pre ktoré sa mnohí rozhodujú organizovať podujatia v tento deň len pre deti.


Zábavné, športové i kultúrne akcie budú takmer v celom . Neváhajte a vyberte si ideálnu detskú akciu ! Sviatok všetkých detí je už onedlho tu. Vybrali sme lákavých podujatí k MD ktoré sa uskutočnia v Michalovciach a okolí.

Každoročne náš kolektív tvorí pre deti rôzne akcie ako je napr. Medzinárodný deň detí , spojený s rôznymi súťažami, rozdávaním dobrej nálady a samozrejeme. Námestia a ulice plné ľudí, všade kopa sladkostí a iných dobrôt, hry a akcia. Zoologické záhrady, hrady, zámky, múzeá, galérie a centrá . Zaujímavý program detských prehliadok, počas ktorého budú mať deti príležitosť stať sa aspoň na malú chvíľu princom alebo princeznou, pripravili pri príležitosti . MŠ atrakcie na skákanie. Dulovciach zorganizovalo deň športových hier pri príležitosti MDD v časti obce Podháj.


Miesto konania: futbalové ihrisko, Pohorelá 48° 51′ 50. Typ akcie : šport, aktívne trávenie . AKČNÝ MEDZINÁRODNÝ DEŇ DETÍ sa bude konať 1. Obmedziť výpis akcií na. Srdečne Vás pozývame na deň matiek v Hosťovciach, ktorý sa uskutoční dňa 8. Akcia pre deti na ktorej mali možnosť vidieť pri práci nie len hasičov, ale aj policajné zložky a záchranárov.


Malou štipkou prispela aj Hvezdáreň v Partizánskom . TAXIS, mini disco show, spevácke vystúpenie, atrakcie, súťaže pre deti , dielničky a maskoti. Prineste si so sebou deku a maškrty do Mestského parku Hôrka A BUDEME MAŤ PIKNIK ! PROGRA- Zahrajko zo Spievankova.

Základná umelecká škola . Organizátor: Farnosť Zákopčie. Myjave konať oslava Dňa detí. Dejiskom akcie bude rovnako ako minulý rok festivalový areál Trnovce. Oslávte ho spolu s nimi na zaujímavých a menej tradičných podujatiach. Oslava Dňa detí začne v nedeľu 2. Mesto Stropkov Vás pozýva na oslavy Medzinárodného dňa detí , ktoré sa uskutočnia v piatok 31.


Využite našu akciu a oslávte deň deti v Tatrách. Príďte a zabávajte sa na bohatom programe. Doprajte si aj trochu relaxu v . Pedal Steel Guitar Session .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky