piatok 28. septembra 2018

Hry 2011

Hry 2011

To, čo ste si predchádzajúcich pár minút pozerali (neverím, že ste neskrolovali až dolu), sú hry roka podľa redakcie Sector. Svými hlasy jste vybrali nejlepší hry roku pro PC, konzole i handheldy. Kdo zvítězil v kategorii PC? O víťazoch rozhodlo hlasovanie, ktorého sa zúčastnili redaktori Gamesite. Ale je to perfektní hra.


Skvěle nadesignovaný svět nedaleké a neveselé budoucnosti vás jednoduše pohltí.

Hry 2011

Po letech slibů vyjde Duke Nukem Forever a chystá se i řada pokračování těch největších hitů. Zobrazuje se stránek z celkového počtu stránek v této kategorii. Ve videu jsou použity výhradně vlastní záběry z legálně zakoupených her. Když jsme začátkem roku vymýšleli anketu na hlavní stránku, napadla nás úžasná otázka – kterou hru považujete za tu úplně NEJ v uplynulém . Bilancovanie na konci roka sa pomaly začína aktívne objavovať aj v hernom svete.


Raptr zverejnil rebríček najhranejších herných titulov na . Mediálne najznámejším ohlasovaním najlepších hier za posledný rok je už nejaké obdobie Spike Video Game Awards. Nejedná se o bůhvíjak .

Pokud by někdo čekal, že na prvním místě najde něco od Zyngy, . Jeden z najobľúbenejších prehľadov roka prichádza: Čakajú nás mimozemšťania , neexistujúce pištole v rukách, zabugované hry , hnusné hry k . Hra je skvělý dárek na Vánoce, ale jakou z té obrovské nabídky vybrat? Máme pro vás tipy na to nejlepší, co letos vyšlo. Popis: Přechod přes rozbouřené vody. Představitelka Daenerys ze Hry o trůny ukázala fotografie po operaci mozku. Hry pro zimni semestr se budou ridit podle následujícího časového.


Vesnické hry dospělých, které se letos konaly v Korouhvi. Zúčastnilo se šestičlenných družstev - Borová , Březiny, . Herní pořad INDIAN a ZING. Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě.


To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, . Zpět na Hry bez plotů nahoru. Jak jsme na našich stránkách informovali jedná se o největší . Zábavné spojování pro celou rodinu. Logická hra plná kouzel.


Reprezentovali nás - a uspěli. Křepicích Hry bez hranic.

Obec Medlice tam měla zastoupení také. Více informací a fotografií najdete na stránkách obce . Hry mikroregionu Záhoran - Rouské 13. Doplněno řešení zbylých šifer. Omlouvám se týmům Perplex, NXP a Epic FE(i)L. Objevil jsem mým zásahem způsobenou chybu ve . Sportovní hry doubraveckých škol.


Naši žáci se umístili na . Opět se vracíme do Hvězdné roklinky, kde se všechno připravuje na Velké Hry , takovou malou olympiádu mezi jednotlivými skupinkami víl. Program od 1– zahájení slavnosti v Hypocentru psychiatrické léčebny Kosmonosy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky