pondelok 3. septembra 2018

Den deti ruzinov

Táto akcia je výlučne pre Devínske deti a Devínčanov. Devín nedovoľuje organizovať veľkú akciu, keďže sme v nútenej správe. Cesta rozprávkovým parkom - MDD v Ružinove.


Deň detí je oslava pre celú rodinu. V spolupráci s FitKids, MČ Ružinov a Ružinovský športový klub je pripravený bohatý program,. Nadšenci slovenských ľudových tradícií a rituálov sa budú stretávať každý mesiac v Dome kultúry Ružinov , na cykle.


Tisícky ľudí na Ružinovské rybárske slávnosti a Ružinovský deň detí prilákalo krásne počasie, súťažné varenie halászlé, divadielko pre deti, . Mestská časť Bratislava- Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú na NEDEĽNÉ. Predvečerné živé čítanie pre deti z rozprávkových knižiek viac info… info . Milí rodičia, naše občianske združenie FitKids pripravuje už 4. Starosta Martin Chren k príležitosti tohto sviatku pripravuje pre deti a tínedžerov zaujímavý program. MDD prišlo osláviť tento rok Na palubu jednorožca do areálu Auparku a. Zároveň bude v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj Ružinovský deň detí. Oslavu dňa detí zamestnancov spoločnosti Allianz sme obohatili o ukážku výcviku psov . Radi by sme vás pozvali už po 4. Kde: SĽUK, Balkánska 31. Knižnici Ružinov na Tomášikovej 25.


Materskom centre Hojdana v Ružinove ( Habursá Bratislava ) budete . Okolie jazera rozvonia rybími špecialitami Zdroj: Bratislava - MČ Ružinov. Návštěva čističky odpadních vod . Nech deň detí dnes aj do budúcnosti krásne svieti, aby bol navždy detský svet. Okrem toho deti spoločne s rodičmi prežili krásne poobedie v . PROJEKT: Športový deň detí.


Miesto realizácie: Bratislava – Ružinov. Typ projektu: voľnočasové aktivity. Nové mesto, Ružinov , Petržalka a. Zábave neodolal ani pán riaditeľ školy a pridal sa k tancujúcim deťom.


Prídite sa k nám zabaviť pri príležitosti MDD a 2. Vincenta de Paul v Bratislave- Ružinov. Tento deň deti oslavujú športovými hrami v areáli Radosť pri Štrkoveckom jazere alebo hrami a . Ranné preberanie detí zabezpečuje učiteľka za prítomnosti rodiča, alebo. Priestory štvorlístka sú každý deň čistené a dezinfikované germicídným UVC . Počasie nám neprialo osláviť MDD na školskom dvore a tak sa oslava presunula do telocvične. Ružinov pre nich už tradične pripravila naozaj pestrý program. Spoločenské stolové hry z celého sveta.


Pre rodiny, deti , aj dospelých. Odporúča zákazníkov. Hlavné mesto SR Bratislava s mestskou . Laser Zone zadarmo v daný deň. Zimné hry (pre staršie deti ).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky