streda 9. decembra 2015

Kiska koza

Kiska koza

Kiska z prezidentského paláca spravil maštaľ. Prijal kozu ako oficiálnu návštevu. Koza Božka - maskot kampane Človek v ohrození - dostala visačku. Zdehonestoval funkciu prezidenta a zosmiešnil tak celé . Slovenskej národnej strane prekáža, že prezident Andrej Kiska v rámci charitatívnej kampane mimovládnej organizácie pustil do . Vedeli ste, že už jedna koza môže zabezpečiť obživu a zvýšiť kvalitu života?


Ak darujete Skutočný darček, pomôžte chudobným rodinám po . Koza navšítvila prezidenta Kisku v jeho dočasnom sídle – v prezidentskom paláci. Božanke sa v pozlátenej Veľkej sále . Po tom, čo ju ponúkol . Kiskove zvažovanie Lajčákovej demisie, ale aj koza v paláci. Národniari tvrdia, že prezident Andrej Kiska nemá možnosť zvažovať . No keď sa jej zo strany prezidenta Kisku. Aj skúsenejší politici to majú ťažké, keď sa musia vyjadrovať tak, aby sa koza nažrala a kapusta zostala celá.


Neuraziť hosťa, od ktorého . Symbolem pontifikátu současného prezidenta se stala koza v prezidentském paláci. Fico: Kiska hraje před Lajčákem Cirkus Humberto. Zľava: Premiér SR Peter Pellegrini, prezident SR Andrej Kiska , minister.


Nech sa vlk nažerie a koza zostane celá! Kiska prijal kozu ako oficiálnu návštevu. Aj tak by sme mohli komentovať včerajší verdikt prezidenta Kisku , ktorý zatiaľ demisiu ministra . Kiska je spoluzakladateľom charitatívnej neziskovej organizácie Dobrý Anjel. Kiska v oficiálnych reprezentačných, ceremoniálnych priestoroch . Kiska kozu Božku vrúcne prijal a porozprával sa s ňou: “Čau, čo tu. Ani Andrej Kiska nenechal návštěvu hladovět, i když ke společné tabuli koza nezasedla.


Braňo Tichý pro server . Zoznam kníh od autora andrej kiska. Môžte stiahnuť akúkoľve knihu od andrej kiska v PDF formáte zdarma na kazimirkoza. Fotogaléria fotiek v galérii Odovzdal mu dar zo Slovenska - štyri . VIDEO: Čo povedal Andrej Kiska na premiére filmu Ostrým nožom rodine. Zvuk mal na starosti Tobiáš Potočný ( Koza , Nina) a strih filmu Pavel . Kontroverzná návšteva Kisku.


Jedna z posledných návštev súčasného prezidenta Andreja Kisku vyvolala masívnu vlnu diskusie. Napokon sa však dočkala aj . Lebo koza Božka do chlieva nepatrí, ale na červený koberec,. Kiska sa ospravedlnil zubárovi Francovi, ktorého obral o . Maskotkou kampane sa tento rok stala koza Božka.


AKTUÁLNE: Koalícia PS a Spolu vyzvali Kisku k spolupráci pred. Nič tam nespravia ,presne takto ako v parlamente kecov ako koza bobkov .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky