nedeľa 13. decembra 2015

Co pomaha na svrbenie koze

Značkovač s trojuholníkovou úchopovou časťou s nevyprateľným pigmentovým svetlostálym atramentom na vodnej báze, píše na všetky druhy te. Fúkacie fixky na textil. Zdraviu neškodlivý atrament. Mimoriadne vhodné na maľovanie originálnych obrázkov na textil. Kresby na textile sú odolné až do °C.


Namaľuj si originálne tričko! Fixkami na textil pre vaše kreatívne využitie a tvorenie. Po prežehlení zostane motív permanentný. Výrobca: Pasuto, Italy. Vyprateľné fixky na textil k opakovanému maľovanie.


Sada fixiek na textil - kusov. Milujú vaše deti originalitu? Potom sú pre nich fixy Marielle Bazard ako stvorené. TEXTIL XXL, neon ružový, 1-3mm.


Trojuholníkové držanie, nevyprateľný svetlostály atrament na vodnej báze, stopa písma odolná, žehlenie ° C. Akrylové fixky značky Darwi Acryl Opak sa používajú na papier, sádru, kartón, sklo, porcelán, kameň,. IKEA - LOPPSTARR, Fixky , Fixku môžete použiť na dekoráciu tričiek a ostatných textílií. Fixky na textil značky Giotto, vhodné na hobby účely. Odolné fixky na textil , vhodné pre deti od rokov. Farby a fixky na textil JAVANA sú založené na vodnej báze tak, aby prenikali hlboko do vlákien, čím pôsobia aj ako ochrana pred vyblednutím a vypraním farby.


Elektronický obchod pre kreatívne tvorenie s deťmi aj pre dospelých. Ponúkame materiály, nástroje, pomôcky a doplnky pre veľa postupov a techník . Tieto špeciálne fixky sú vhodné na maľovanie, písanie a kreslenie. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Fixky nie je nutné fixovať teplom zažehľovaním.


Sú nevyprateľné, možnosť prať do stupňov. Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Farby na svetlý a tmavý textil , fixy na EFARBY. Kvalitné fixky na textil zn.


DARWI TEX fixy na textil x 6ml - sada. Všetky informácie o produkte. Farebný popisovač na textil , po aplikácii sa výsledný motív prežehlí cez papier na. Veľkoobchodné balenie: ks. Vodou riediteľné farby na textil s kvalitnými svetlostálymi pigmentami.


Farby možno vzájomne miešať a vytvoriť tak ďalšie odtiene. Svetlejšieho tónu docielime. Jemné fixky na textil v žiarivých farbách, ktoré obsahujú svetlostály a nevypratelný inkoust na vodnej bázi.


Popisovač na tmavý textil -Textil Painter. Fixky sú vhodné k malovaniu obrázkou aj pre menšie . Fixky s nevyprateľným pigmentovým svetlostálym atramentom na vodnej báze, ktoré píšu na takmer všetky druhy textilu. Stopa písma je odolná voči praniu do . Blue, Fluorescent blue, Fluorescent green, Fluorescent orange, Fluorescent pink, Fluorescent violet, Fluorescent yellow, Green, Light blue, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky