streda 16. decembra 2015

Dermatologická klinika bratislava

Starostlivosť o zdravie a krásu Vašej pokožky od narodenia až po zrelý vek. Mária Šimaljaková, PhD. Sme prvá súkromná dermatovenerologická ambulancia v Slovenskej . Dermatologicko-laserová klinika Tomar sa venuje laserovým ošetreniam tváre a tela pri rôznych zdravotných a. Predatestačnú prax absolvoval na I. NU CLINIC - súkromná klinika všeobecnej dermatológie , estetickej medicíny a plastickej chirurgie - MUDr. Ambulancia pre kožné a pohlavné choroby. Našim pacientom sa môže stať každý, staráme sa o ľudí od do 1rokov.


Sme ambulanciou rodinného typu. Vyskúšajte ošetrenie kozmetikou Dr. Sandra, ktorú vyrábame podľa vlastnej receptúry. Hradené všetkými zdravotnými poisťovňami. Bratislave - ordinuje Mudr.


Je plnohodnotnou náhradou iných korektívnych metód dermatológie. Umožňuje telu prinavrátiť. Dermatovenerologická ambulancia poliklinika NEXT s. Elena Benkovská je zmluvný . Pravidelné informácie z našej kliniky a každý mesiac vždy špeciálna zľavová akcia! Vynikajúca klinika čo sa týka poradenstva, čistoty a ochoty pomôcť dosiahnúť cieľ.


INTERKLINIK SERVICES s. Súkromná dermatovenerologická ambulancia pre deti a dospelých. Detská dermatovenerologická ambulancia DERMASON poskytuje svoje služby detským pacientom. Vyšetrenie bez čakania. Zameriava sa na diagnostickú a liečebnú starostlivosť ochorení kože.


Klinika estetickej medicíny so špecializáciou na liposukciu SlimLipo. Efektívny spôsob na odstránenie prebytočného tuku a celulitídy. AKCIOVÁ PONUKA LASEROVEJ A ESTETICKEJ DERMATOLÓGIE.


Sme súkromná klinika , ktorá pôsobí na trhu už rokov, zameraná na plastickú, estetickú, cievnu chirurgiu a laserovú dermatológiu. Využívame najmodernejšie . Odpadá dlhá rekonvalescencia - zákroky nepôsobia na telo invazívne. Estetické zákroky vykonáva ambulantne. Poskytuje obdivuhodné.


Sme vybavení najmodernejšími prístrojmi poskytujúcimi špičkovú starostlivosť v oblasti laserovej dermatológie , estetickej. Odborné podujatie zorganizovala Klinika detskej hematológie a onkológie ( KDHaO) LF UK a NÚDCH v. Národnému ústavu detských chorôb (NÚDCH) sa podarilo. RYANT clinic - klinika dermatológie , urológie, laserovej a estetickej medicíny Žilina a Prievidza.


Kožná, urologická a alergologická ambulancia. UNsP Milosrdní bratia, spol.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky