streda 23. decembra 2015

Predstavenia pre deti

Predstavenia pre deti

Divadelné predstavenie pre deti Normanov svet. Prekrásny príbeh o láske, odovzdanosti, strate či smútku, ktorý pripomenie, že v živote nie sú dôležité iba . Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. V tento deň nie sú plánované žiadne predstavenia.


Autor v nej magickým spôsobom popisuje snovú výpravu dvoch detí za tajomným.

Predstavenia pre deti

Deti na jej konci pochopia, že skutočné šťastie nemožno naháňať, ale že je ukryté v. Stačí zadať Váš e-mail a už Vám žiadne nové predstavenie neunikne. Chronoškriatkovia – nové a celkom jedinečné predstavenie Bratislavského bábkového divadla Kto má na svedomí kaziace sa počítače, . Divadlo na hojdačke - detské predstavenia. Ponúka interaktívne predstavká a švandenia kde sa deti aj dospelí vyšantia.


MÁTE ZÁUJEM O PREDSTAVENIE ? Detské predstavenia pre materské školy trvajú – 50min.

Deti sú priamo zapojené do deja prostredníctvom interakcie. Cena detského predstavenia zavísí od . Počas predstavenia sú deti aktívne zapájané do deja a . Pozývame Vás na detské divadelné predstavenia každú prvú nedeľu v mesiaci. Neverbálne predstavenie o klaunovi Adynovi, ktorý odišiel zo slávneho cirkusu a. Pre deti Predstavenia pre deti školského a predškolského veku a ich rodičov.


Interaktívne predstavenie pre batoľatá od mesiacov do rokov a ich rodičov. Pokračovanie projektu Batolárium. Predpredaj €, € info Vstupné €, 3 . Táto forma vás možno zaskočí, ale u detí sa isto stretne s úspechom. Ak sme vás inšpirovali k návšteve divadelného predstavenia , tu je . V rozprávkovom muzikále Perinbaba vás budú príbehom Jakuba a Alžbetky sprevádzať láskavá Perinbaba, kmotra . Rodinné a detské predstavenia.


Dom kultúry Rovinka Vás pozýva na 9. Mestská knižnica mesta Piešťany.

Predstavenia pre deti

Prázdniny na ostrove Kurekuredut. Dĺžka predstavenia : min. Rozprávka o troch prasiatkach nielen pre deti , ale aj pre ich rodičov. DOD vyvrcholí premiérou operného predstavenia pre deti.


SND pripravilo pri tejto príležitosti atraktívnu súťaž. V rámci obľúbeného Dňa . Rozprávkové divadelné predstavenia sú pripravené na Rudnayovom námestí, v Starej tržnici aj na Bratislavskom hrade. DIVADELNE PREDSTAVENIE PRE DETI V ANGLICTINE. Podujatia, tipy na výlet, kino, divadlo, múzeum, ihrisko, detské centrum, reštaurácia pre deti alebo kaviareň s detským kútikom, to všetko pod jednou strechou.


Kapacita priestoru je obmedzená, rezervujte si . Bábkové aj hrané, poučné aj hravé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky